Inlägg från: Anonym (Mellanläget) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mellanläget)

    "Fenomenet" när man träffar på en kvinna som allt verkar kännas rätt med, men som iggar en utan anledning.

    Jag tror du behöver jobba på att hitta mellanläget. Du har helt rätt i att män som är för på och sexfixerade går bort (bortsett från hos vissa kvinnor). Men samtidigt så kan du ju inte lämna över allt ansvar på kvinnan utan det är ju ett samspel. 

    Av det du beskriver och om det är så att du tolkat signalerna om deras intresse korrekt så måste du ju ge någon form av gensvar som de sedan kan svara tillbaka på osv i en form där man egentligen inte vet vem som tar initiativ till vad för att det är ett samspel.

    Vad gör du när du känner att du får signalerna? Väntar du på att hon ska ta initiativ till mer eller svarar du på det genom tex kroppsberöring? Inte tafsande alltså utan att tex röra axeln  i en situation där det inte alls är nödvädigt. Tex om ni ska fika och ni står i disken och kollar på sakerna och du då istället för att bara säga, åh, den där bullen ser god ut. Lägger handen på hennes axel och säger samma sak. För det gör man ju liksom inte på en kompis, men det är samtidigt inte påträngande utan skickar signalen att du gärna vill ha kroppskontakt med henne.

  • Anonym (Mellanläget)
    Carolatom07 skrev 2023-01-29 11:32:45 följande:
    Hur vet du att jag är sexuellt död? Känner du mig personligen? Jag gillar sex, men jag har lärt mig att visa respekt. Jag går med på sex endast om hon vill och känner för det. Hur kan det vara fel? Har du dessutom inte hört talas om samtyckeslagen?
    Jag tror tyvärr att du gått så långt i respektvisandet att kvinnorna kan uppfatta dig som ointresserad och att det är därför de går vidare.

    Respekt är jättebra och det ska du absolut fortsätta med, men du behöver öka tempot lite i samspelet.

    Av det du beskriver så uppfattar jag det lite så att ni båda ger signal nivå 1 till varandra och då funkar allt jättebra, sedan när hon trevar sig vidare till signal nivå 2 så backar du tillbaka till nivå 1 för att visa respekt och tänker att när hon ger signal på nivå 3, ja då är du med och går upp till nivå 2. 

    Men när hon inte får en ökad respons när hon kliver upp på nivå 2 så tolkar hon det som att su är ointresserad och går vidare till nästa man istället för nästa signalnivå. 
Svar på tråden "Fenomenet" när man träffar på en kvinna som allt verkar kännas rätt med, men som iggar en utan anledning.