• Anonym (Olga)

    "Fenomenet" när man träffar på en kvinna som allt verkar kännas rätt med, men som iggar en utan anledning.

    Tror du kanske övertolkar signaler som mer än vänskapligt intresse. Jag har varit med om att män gör det ibland, vi kan ha högt i tak i skämtande och vara flörtiga utan att man vill agera på det. vissa personer kan man connecta med men inte finna attraktiva.
    i vissa fall kanske det funnits attraktion men att du har gett fel typ av respons.

    jag pillar mig i håret mycket med många (kvinnor o män) när jag är närvarande och avslappnad i ett samtal, det är inte alltid en signal på attraktion. Vissa gör sånt naturligt. Finns inga facit på varför folk beter sig som dom gör.

    finns många möjliga anledningar till varför det blir som det blir.

  • Anonym (Olga)
    Carolatom07 skrev 2023-01-29 18:29:43 följande:
    Haha, ja då åkte man väl på en smäll och blev anmäld för ofredande. Många kvinnor kan sända ut sådana vibbar utan att mena något särskilt med dem. Ofta är det ju så att de kan tillåta sig att göra detta, men om mannen ger ett adekvat gensvar så brukar det inte falla i god jord. Hur ofta såg man inte kvinnor på krogen när man var yngre som sände ut ganska tydliga vibbar. Men när mannen sedan bekräftade det genom att göra samma sak tillbaks så blev de sedda som sexistiska svin.
    Men om du är osäker på detta samspelet med flört, så får du nog ta och aktivt iaktta andra män och hur de flörtar och är sociala med kvinnor. Det ör inte så svårt och se vilka som har den där kemin på en atbetsplats med att bara ialta kollegor under luncher och raster. Det spelar ingen roll om de är gifta eller singlar de flesta har ett gott öga mot någon och där ser man just den där extra flörtigheten och små små fysiska beröringar som de flesta inte tänker på så mycket (En hand på en axel i förbi farten osv, absolut inte klämma på röven osv). Är man någorlunda lyhörd så märker man om den andra är bekväm med sådan beröring och gör liknande tillbaka ibland.
Svar på tråden "Fenomenet" när man träffar på en kvinna som allt verkar kännas rätt med, men som iggar en utan anledning.