Inlägg från: Anonym (Luttrad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Luttrad)

    "Fenomenet" när man träffar på en kvinna som allt verkar kännas rätt med, men som iggar en utan anledning.

    Anonym (ACTION!) skrev 2023-01-28 20:56:38 följande:
    Mycket bra uttryckt. Exakt mina upplevelser när det kommer till alltför till synes osexuella och passiva män. Har man väl kommit så långt som till sängen är det rena döden med män som velar och inte snappar upp signaler eller tar initiativ. Man känner sig otroligt oattraktiv och osäker. Kvinnor går inte till sängs med män som de inte avser ha sex med om man avser att dejta varann. En annan sak att dela säng med en kompis som man litar på. Men då är det rygg mot rygg och kläder på. Sluta vara så osäker. Kvinnor älskar kåta män som bekräftar dem sexuellt och vågar ta för sig.
    Undebart att höra för oss män!
    Om det bara vore en generell sanning..
    VISSA kvinnor älskar om dom rätta kåta männen bekräftar dem sexuellt, borde det stå!
    Vi andra har nogsamt fått oss inpräntat sedan barndomen att det fulaste en man kan göra mot en kvinna är att visa att han är kåt på henne. Inte bara insuerar han att han tror att HON är ?en sån där?.. utan att han faktiskt är inbilsk nog att hoppas att hon, i så fall hon faktiskt skulle vara ?sån?, skulle vilja ha sex med HONOM!!
  • Anonym (Luttrad)
    Anonym (M) skrev 2023-01-29 08:51:51 följande:
    20 gånger på 6 år säger något annat. Att du accepterar det visar att du inte är särskilt sexuell av dig, och det märker kvinnorna. Du verkar livrädd för att själv ta initiativ till det, och det uppfattar kvinnor som att du inte attraheras av dom. Vem vill ha en partner som aldrig tar initiativ? 
    Min kvinna t.ex?
    Om jag glömmer bort mig eller inte kan behärska mig, utan på något sätt antyder att jag skulle vilja ha sex med henne, så blir hon stel och undvikande och jag vet att denna dagen kan jag glömma allt vad sex heter.
    Initiativet måste komma från henne?
    Så visst finns dom! Synd att inte du träffat någon som henne, 20 ggr på 6 år skulle hon nog tycka var perfekt!
  • Anonym (Luttrad)
    Anonym (E) skrev 2023-01-29 11:56:07 följande:

    Att aldrig ta några initiativ själv är inte att visa respekt. Det är att visa att man är ointresserad. Det är inte ett övergrepp att tala om för sin partner att man vill ha sex.
    Jo, om partnern har lägre sexlust kan det orsaka press och döda dennes sexlust om man visar att man vill ha sex.
Svar på tråden "Fenomenet" när man träffar på en kvinna som allt verkar kännas rätt med, men som iggar en utan anledning.