Inlägg från: Anonym (Kvinna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna)

    "Fenomenet" när man träffar på en kvinna som allt verkar kännas rätt med, men som iggar en utan anledning.

    Carolatom07 skrev 2023-01-28 17:21:24 följande:
    "Fenomenet" när man träffar på en kvinna som allt verkar kännas rätt med, men som iggar en utan anledning.

    Detta har hänt mig flera gånger i mitt liv. Jag har mött/ blivit bekant med kvinnor som tydligt har verkat ligga på samma nivå som jag, ibland så det nästan har varit som att se sig själv i spegeln. Dessa kvinnor har varit lätta att prata med och jag har fått en känsla av att äntligen ha träffat rätt, med förhoppningar om att det kanske kunde leda till något.

    Dessa kvinnor har också visat ganska uppenbara tecken på intresse, som att vilja vara nära, lägga händerna under hakan vid konversationer och titta på en med en förtrolig blick som antytt att "Jag tycker om dig för du verkar bra att prata med". Vissa anspelningar på sex (även om det inte har varit det jag var ute efter) och att de återkopplat mycket till det man tidigare sagt, som visar att de lagt det på minnet. Jag tror att de flesta av er känner igen den där känslan när man pratar med en person och frågar sig: "Var har den här personen funnits innan i ens liv när man behövt"?

    Jag läser ibland artiklar på nätet om hur kvinnor beter sig när de har ett intresse av mer än en vänskapsrelation, och på många punkter har det alltså stämt in.

    Men så plötsligt har de vänt som på en hand, utan uppenbar anledning. Jag har behandlat dessa kvinnor med yttersta respekt och velat vårda relationen. Sedan har de plötsligt ignorerat en som om man inte vore intressant längre och fäst uppmärksamheten på någon annan man.

    Sådana beteenden gör mig förvirrad och jag har undrat mycket över varför det blir så.

    Jag har i dessa situationer inte försökt vara för på och behandlat relationen endast som en ny intressant bekantskap, utan att själv ge några uppenbara tecken på mera intresse, även om jag visat min uppskattning för kvinnorna ifråga. Jag är uppfostrad med att man inte ska vara för på och visa respekt, och jag föler den "Regebok" som min uppfosttran gett.

    Har kvinnor på forumet någon förklaring till detta?


    Beklagar beteendemönstret hos kvinnor och speciellt mot dig i det här fallet. Det låter som ett jobbigt antiklimax, om en kvinna som du träffat under en period, och som du upplever dig byggt upp något med, helt utan uppenbar anledning drar sig ur eller fäster uppmärksamheten på en annan man. Har läst din trådstart och ej svaren. En fråga som infinner sig är din hållning till ditt förflutna tillsamman med dina gissningsvis ett antal ex. Är dessa ex kvinnor något du ältar tillsammans med med de nya du funnit på dejtingsajter? Ett sådant beteende kan vara enormt avtändande. Hur ser din stil av manlighet ut? Står du för notan ex vis vid fika eller middagar? Hur är din utstrålning i ditt kroppsspråk. Manlig eller mer feminin? Alla dessa exempel och ett dussin till inverkar på kvinnan i dejting.
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (ACTION!) skrev 2023-01-29 19:01:43 följande:
    Du borde studera det beteendevetenskap och erotiska språket. Kan rekommendera några lärorika klassiker "Erotik" & Förälskelse och Kärlek  av Francesco Alberoni och "Kroppsspråket" av Julius Fast, även Ester Perel har skrivit mycket bra om erotik och sex  och har många videos på Youtube.
    Exakt. TS ges god nytta av Francesco Alberoni, Julius Fast och Ester Perel, om inte killen redan nagelfarit den litteraturen och de youtube klippen vill säga. Definitivt ett par av mina egna favoriter! :) 
  • Anonym (Kvinna)
    Carolatom07 skrev 2023-01-29 19:29:28 följande:
    Jag jobbar hela tiden med att försöka bli bättre och att lära mig av mina misstag, men jag blir konfunderad och ledsen när det verkar som om en bekantskap med en kvinna som i början känts helt rätt, rinner ut i sanden pga hennes avtagande intresse. Jag vill vara den perfekta mannen och det kan ju vara så att mina ansträngningar att försöka vara just det är det som gör att det faller.

    Jag anser det är en fin egenskap när du jobbar med att bli bättre som uppvaktare. Förstår oxå din känsla av ledsnad och att du blir konfunderad, om en kvinnlig bekantskap som initialt känts rätt bara rinner ut i sanden. Vi får försöka ägna oss åt ett detektivarbete för att försöka finna den felande länken. När du säger att du i dina ansträngningar vill vara den perfekta mannen, tror du då att du möjligen ger ett överambitiöst intryck? Ett  sådant karaktärsdrag kan säkert skrämma vissa på flykten. 


    Sen läste jag i trådens nyliga inlägg något om tajming som blivit fel. På så sätt att du väntar med att vara tydlig mot kvinnan om att du är intresserad. Tolkar jag dig rätt här? 

  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (M) skrev 2023-01-29 21:18:36 följande:
    Läs TS alla inlägg så förstår varför det inte fungerar för honom. 
    Jaha. Får läsa dem. 
Svar på tråden "Fenomenet" när man träffar på en kvinna som allt verkar kännas rätt med, men som iggar en utan anledning.