Inlägg från: Anonym (ACTION!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ACTION!)

    "Fenomenet" när man träffar på en kvinna som allt verkar kännas rätt med, men som iggar en utan anledning.

    Fjäril kär skrev 2023-01-28 18:59:49 följande:

    4. Det du nämner om rädslan för  sexfixering etc har jag märkt att några män gömmer sig bakom. De vågar knappt se på en och än mindre ta på en förrän de mumlar om meetoo, vill inte vara för på, "man kan ju inte vara ett pervo" osv.  Helt ärligt så är dessa uttalanden oerhört osexiga och dödar effektivt all attraktion och nyfikenhet jag haft för dessa män. Det finns liksom ett fullständigt normalt mellanläge mellan livrädd för att visa känslor och pervers... De flesta människor vill faktiskt ha sex med varandra och är en naturlig del av ett förhållande. Varför skulle det vara fel att visa attraktion och säga att nån är vacker? Jag tror att alldeles för många män har missförstått hela konceptet med metoo... 


    Mycket bra uttryckt. Exakt mina upplevelser när det kommer till alltför till synes osexuella och passiva män. Har man väl kommit så långt som till sängen är det rena döden med män som velar och inte snappar upp signaler eller tar initiativ. Man känner sig otroligt oattraktiv och osäker. Kvinnor går inte till sängs med män som de inte avser ha sex med om man avser att dejta varann. En annan sak att dela säng med en kompis som man litar på. Men då är det rygg mot rygg och kläder på. Sluta vara så osäker. Kvinnor älskar kåta män som bekräftar dem sexuellt och vågar ta för sig.
  • Anonym (ACTION!)
    Anonym (Luttrad) skrev 2023-01-29 00:00:05 följande:
    Undebart att höra för oss män!
    Om det bara vore en generell sanning..
    VISSA kvinnor älskar om dom rätta kåta männen bekräftar dem sexuellt, borde det stå!
    Vi andra har nogsamt fått oss inpräntat sedan barndomen att det fulaste en man kan göra mot en kvinna är att visa att han är kåt på henne. Inte bara insuerar han att han tror att HON är ?en sån där?.. utan att han faktiskt är inbilsk nog att hoppas att hon, i så fall hon faktiskt skulle vara ?sån?, skulle vilja ha sex med HONOM!!
    Det du missar är kemi och connection. Lär dig signalerna så slipper du ta fel. Allt handlar om att man känner in varandra och testar underlaget först så att säga.
    Ett bra sätt att testa när man väl etablerat kontakt med en kvinna och fått till ett par dejter och intima samtal är att slänga ut lite beten och se om hon nappar.
    Ett bete kan vara en sexuell insinuation, en flirt, en lte sexuell komplimang eller anspelning.... även om hon kanske inte bestämt sig eller känner sig så intresserad från början kan en sådan kommentar väcka intresset och sätta ett frö. MEEEN...det får inte vara taget ur luften och kännas helt malplaserat, klumpigt och illa valt. Lite fingertoppskänsla krävs för ett lyckat resultat. 

    Man hoppar liksom inte på en tjejkompis som sover över där det aldrig tidigare varit någon sexuell spänning eller romatiskt utbyte....Riktigt creepy!
  • Anonym (ACTION!)
    Carolatom07 skrev 2023-01-29 11:32:45 följande:
    Hur vet du att jag är sexuellt död? Känner du mig personligen? Jag gillar sex, men jag har lärt mig att visa respekt. Jag går med på sex endast om hon vill och känner för det. Hur kan det vara fel? Har du dessutom inte hört talas om samtyckeslagen?
    För mig som kvinna är det ju helt ofattbart att man bara haft sex 20 ggr på 6 år. Varför? Tror du inte att kvinnan hade mer lust än så? Var hon lågsexuell? Pratade ni nånsin om detta?

    I alla mina relationer som varat så länge som 6 år har vi nog på ett ungefär haft sex minst 300-400 gr på ett år, alltså ca 1800-2400 på 6 år vilket jag tror är ett relativt vanligt antal om man frågar runt. Har man en sexuell attraktion brukar man inte kunna hålla sig från sex första åren, det är inget heller man behöver ge tillstånd till utan ingår i relationen på samma sätt som man vet att man varje dag måste äta. Man ser till att och förutsätter att partnern också behöver och vill äta. Man frågar på sin höjd vad är du mest sugen på fisk eller kyckling? Det finns saker man bara måste lita på och ta för givet om kommunikation och relationer ska fungera. Om inte detta naturliga flow fungerar så uppstår osäkerhet och man kommer inte vidare i förhållandet.

    Kanske var både tjejen och du lågsexuella så att ni båda var nöjda med upplägget, men jag kan garantera dig att de allra flesta kvinnor skulle må väldigt dåligt om en man inte ville oftare än 20 ggr på 6 år dvs sex 3-4 ggr per år.

    Blev du inte frustrerad av att inte ha mer sex? Vad gjorde du av din kåthet?
  • Anonym (ACTION!)
    Carolatom07 skrev 2023-01-29 15:05:20 följande:
    Nja du, jag tror inte alls att det är så vanligt att folk i relationer har sex 300-400ggr om året. Det låter som något som kommer från endast FL-.medlemmar brukar hävda. Frågar du runt så är det nog ett genomsnitt på 50-150ggr om året. Folk som har arbeten som tar mycket av deras tid, och barn som ska tas hand om och köras till olika aktiviteter, är ofta för trötta för att orka ha sex när kvällen/ natten kommer. Det är det jag hört när jag pratat med olika personer om det. I många förhållanden ser man inte sex som det allra viktigaste, utan att det finns kärlek och omtanke om varandra. Den typiska svensson-modellen brukar väl vara att man har mer sex i perioder då man är mer avslappnad och lättare till sinnet generellt och lite mindre tyngd av ansvar, som under semester, ledighet och helger.

    Ja, det är möjligt att både hon och jag var lågsexuella om man jämför med andra par, även om jag inte väljer att kalla mig det, då jag gillar sex som sagt, men vill gärna att det ska kännas okej för båda. Och om hon hade velat ha mer sex kunde hon ju bara sagt det.

    Hon var bipolär och gick på tunga mediciner, som gjorde att hon sov mycket, så hon var ofta trött.

    Jag har väl någon sorts konstig uppfattning som jag fått via min mors uppfostran och av kvinnor jag haft vänskapsrelationer med som sagt att de inte gillar män som bara tänker med kuken. Det kanske istället ska vara män som tänker just med organet?
    Så har det varit för mig de allra första 5 åren iallafall i samtliga av mina flertal relationer. Har inte fått barn med någon av dem eller levt familjeliv utan mer ett ungdomligare och friare liv fram till 40. vi hade inte sex varje dag hela året men i början flera ggr per dag så jag har slagit ut det på ett snitt. Men  om vi tar det antal som du tror är normalfallet blir det iallafall runt 600 ggr om man räknar på 100 samlag per år. Så tror fortfarande att ert förfarande eller förhållningssätt till sex var något väldig udda och vad man kanske skulle kalla på gränsen till asexuellt.

    Ditt problem med kvinnor är högst troligt dina osäkra vibbar kring sex och att du inte har tydliga signaler eller framstår som sexig eller får kvinnorna att känna sig så, varför inga steg i den riktningen tas. Försökt motsatsen och försök vara lite flirtig och bekräftande, smek lite i förbifarten och våga hellre ta ett avvisande än att förlora alla du träffar. De flesta människor gillar klara och tydliga signaler och besked för att våga visa sitt fulla jag.
  • Anonym (ACTION!)
    Carolatom07 skrev 2023-01-29 18:29:43 följande:
    Haha, ja då åkte man väl på en smäll och blev anmäld för ofredande. Många kvinnor kan sända ut sådana vibbar utan att mena något särskilt med dem. Ofta är det ju så att de kan tillåta sig att göra detta, men om mannen ger ett adekvat gensvar så brukar det inte falla i god jord. Hur ofta såg man inte kvinnor på krogen när man var yngre som sände ut ganska tydliga vibbar. Men när mannen sedan bekräftade det genom att göra samma sak tillbaks så blev de sedda som sexistiska svin.
    Du har bara inte förstått dynamiken och hur kvinnor beter sig när de verkligen är intresserade. När en kvinna vill ha en man finns det i princip inget han kan göra fel med så länge han inte är aggressiv eller spelar fulspel.

    Du borde studera det beteendevetenskap och erotiska språket. Kan rekommendera några lärorika klassiker "Erotik" & Förälskelse och Kärlek  av Francesco Alberoni och "Kroppsspråket" av Julius Fast, även Ester Perel har skrivit mycket bra om erotik och sex  och har många videos på Youtube.
  • Anonym (ACTION!)
    Anonym (Kvinna) skrev 2023-01-29 19:12:18 följande:
    Exakt. TS ges god nytta av Francesco Alberoni, Julius Fast och Ester Perel, om inte killen redan nagelfarit den litteraturen och de youtube klippen vill säga. Definitivt ett par av mina egna favoriter! :) 
    Vad kul att du läst dem och har samma erfarenhet.  Jag lusläste dessa när jag var mycket ung och fascinerades av dem och har sedan gått tillbaks till dem som äldre och insett hur bra de är. Hoppas Ts får grepp om dessa viktiga språk och kan våga lite mer med kvinnorna.
  • Anonym (ACTION!)
    Carolatom07 skrev 2023-01-30 07:38:24 följande:
    För min del är jag uppfostrad med att det är gentlemannamässigt att inte gå över gränsen förrän det klart finns ett samtycke från hennes sida.I min värld har det varit det normala. Jag har sett män som varit väldigt på i början och kanske lyckats, men efter ett tag har då kvinnorna ifråga ångrat sig och känt att de kanske blivit pådyvlade en man de egentligen inte ville ha, och då spricker det helt.

    Om det finns ett klart samtycke från hennes sida så kan man ju vara säker på att hon gillar en s.a.s  Man kan inte tvinga till sig kärlek, den måste komma naturligt från bägge parter.
    I min värld gäller det bara om mannen gr på som en ångvält alltför tidigt och inte känner in stämning, läge och lämplighet. Har en kvinna väl bestämt sig för att gå på ytterligare en dejt (förutsatt att dejt och romantik kommit på tal, alltså inte dejt med en man som enbart tidigare är en vän) valt att spendera sin tid med mannen följa med honom hem osv, då har jag aldrig hört talas om en kvinna som klagat på att en man varit för på. Jag har hört dem säga att det inte kändes rätt, inte uppstod attraktion, inte var så kul att ha sex, inte hade så mycket gemensamt osv efter de träffat en man man några ggr. Men aldrig att någon kvinna haft något emot fysiska försök till närmande, däremot att de känts lite felplacerade och awkward och tafatta.

    Försök att släppa din dåliga incident i 20 års åldern, för det finns nog ingen i världen som inte blivit sårad i kärlek i unga år. Men definiera dig inte med det utan, här och nu, och utgå från den manliga och respektfulla killen du är idag som lärt dig om livet och som vill uppleva kärlek igen och ha en ömsesidig relation.
    Förutse sedan att kvinnor är sexuella, kärlekstörstande varelser som kan bli väldigt kåta och djuriska och skita i allt som har med moral och jämlikhet att göra i sina sexuella beteenden och vilja vara undergivna en manlig hane och bli kallad slyna och fitta och pappas lilla stumpa....i de lugnaste vatten;)
  • Anonym (ACTION!)
    Carolatom07 skrev 2023-01-30 11:47:54 följande:
    Fast jag undrar lite över din sista mening där. Lär väl knappast finnas många kvinnor som går igång på sådana ord. Även om jag kan förstå att vid en hög grad av sexuell upphetsning kanske man kan tappa spärrar och så.
    Du kommer bli förvånad. De kanske inte skulle erkänna det, eller kommit i kontakt med den sidan av sig själv ännu, men jag kan garantera dig att såna kvinnor är väldigt vanliga i stundens hetta. Dock är det ju långt ifrån alla män som lockar fram de sidorna i kvinnor eller själv går igång på sånt. Men jag tog det som ett exempel på hur kvinnors sexualitet faktiskt kan vara ganska vulgär och utlevande.
Svar på tråden "Fenomenet" när man träffar på en kvinna som allt verkar kännas rätt med, men som iggar en utan anledning.