Inlägg från: Lönnsirap |Visa alla inlägg
  • Lönnsirap

    Hur länge skall man vänta med sex om man är seriös?

    Jag tror du gör en miss genom att leta efter en exakt tidsram där du kommer sålla bort de som inte är seriösa och hitta rätt. Jag tycker dock att du gör väldigt klokt i att faktiskt vända och vrida på det som inte fungerat och försöka göra på ett annat sätt.

    Det är en ynnest att hitta någon som man kan ha ett stabilt förhållande med och som man klarar ha en sund relation med, som inte gör ont. 

    Vi har olika förutsättningar och olika vägrar dit. Det kan inte bli ett seriöst förhållande om man inte förmår knyta an på ett seriöst sätt. Det blir ju äta kakan och ha den kvar, när du fortfarande tänker på det sätt som faktiskt inte fungerat och hoppas hitta en sak som ska ordna det hela.

    Tid behöver du, men det ska också vara tid att bygga någon sorts riktig relation. Vad är det du brukar missa? Vilka delar tror du behövs för en stabil relation? Det handlar inte bara om att inte ha sex, det handlar om allt det där andra som också bygger en relation. Och att du faktiskt försöker hitta någon som är din bättre hälft, och där du är dess bättre hälft. 

  • Lönnsirap
    Anonym (Hur lång väntan?) skrev 2023-02-03 14:25:45 följande:
    Vilka delar som behövs för en stabil relation? Oj. Alltså... det här kommer bli provocerande.

    Att han tycker jag är flera nivåer snyggare än honom och han är så sönderkn***** och lycklig av det att han har överseende med min svartsjuka och hur dum, barnslig, störd och tråkig jag är. 

    Att han är så sönderkn***** att han får för sig att jag förtjänar hans kärlek. Att han inte fattar att han är alldeles för bra för mig utan ser sig själv som den som "vunnit" av oss.
    Då letar du ju inte efter vad jag tror är en seriös relation. Då letar du ju efter en människa att förtrycka som låter sig manipuleras med hjälp av sex och där det är okej att du fortsätter vara en person som du i inte ens själv verkar respektera.

    Du dryper av självförakt och det låter inte alls som ett trevligt förhållande. Utan mer som ett försök att lindra ensamhet genom att utnyttja någon annan.
Svar på tråden Hur länge skall man vänta med sex om man är seriös?