Inlägg från: Anonym (Alex) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Alex)

    Oralsex utan motprestation?

    Anonym (Ökhgubl) skrev 2023-02-05 23:48:33 följande:
    Oralsex utan motprestation?

    Killar (eller svarande sambo): hur ofta går ni spontant ner på er tjej utan att hon bett dig (!), helt osjälviskt utan egen önskan om att få ligga av det utan bara för att ge henne orgasm och sen är det bra så och kvällen fortsätter?
    Alltså INTE som en del av förspel utan en enskild händelse för att ni vill?

    Är 33 och tror inte om jag nånsin varit med om det. 


    Det händer några gånger per år att jag slickar henne och sedan går vi vidare med dagen utan att jag stimuleras. Det är nice stunder för jag älskar att slicka.

    Under min 30år som sexuellt aktiv har jag bara blivit sugen som en del av ett förspel. Det har hänt några gånger att min fru sugit mig hård och sedan inte gjort något mer utan bara som en tease. Det kan ju vara nice om det blir sex innom någon timme efter men oftast frustrerande när det tar veckor tills det blir något sex. 
  • Anonym (Alex)
    Anonym (Vill nån ens det?) skrev 2023-02-07 16:10:54 följande:

    Vill någon det här då, att sambon bra drar ner ens byxor och gör detta spontant? Jag vet att män gillar när man gör så på dem och det är roligt att göra med...men är det samma sak egentligen? jag hade inte vart bekväm med det. 

    Han kan väl åtminstone pussa mig först? Fråga om jag vill? Berätta att han vill och fråga om han får göra det? Inte bara dyka ner spontant :(

    Jag tror det ligger en könsskillnad där och det är helt ok. Vi får dyka ner för en attack-avsugning, de får inte göra motsvarande attack. En skillnad på kön och sexualitet.


    Självklart görs det med den finess kvinnan ifråga behöver. Detta behov varierar också över tid för de flesta kvinnor. Ibland kan man bara dyka ner under kjolen när hon står framåtlutad mot något och spänningen ligger i luften. Andra gången får man dra fram stråkkvartett, dämpa belysningen kela i trekvart innan man närmar sig. 
Svar på tråden Oralsex utan motprestation?