Inlägg från: Anonym (Meehh) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Meehh)

    Ni som ifrågasätter människor som lever sina liv på ett

    Men folk gör väl inte det om det inte är så att du klagar på något? Ingen gör så till mig.


    Om du ojar dig att du har svårt och finna en partner så kommer det alltid finnas folk som kommer med förslag på hur du kan förbättra dina chanser, det är liksom så det fungerar i de flesta samtal; du ventilerar ett problem och de kommer med förslag på lösningar.

  • Anonym (Meehh)
    Anonym (Björktrast) skrev 2023-02-06 14:28:09 följande:
    Ja, det vore trevligt. Kan inte säga jag lever mitt drömliv, men jag har gjort det som kändes rätt för mig. Hade jag tackat ja till de tjejerna som ville ha mig, som jag inte ville ha, då hade det inte känts rätt för mig. Då är jag hellre singel.

    Ibland måste man prova för att bli vis av erfarenhet. Du har valt att inte ens prova och dejta dessa kvinnorna. 


    om jag klagar över hur svårt det är att hitta en man så är det alltid några som svarar att jag ska sänka mina krav. sist fick jag rådet att dejta män som är +10 år äldre (är i medelåldern). Nej tack till alla dessa förslagen. Men skillnaden är att jag inte blir arg och bitter över dessa råden (även om det inte är vad jag vill), de vill ju bara hjälpa med sina råd.

    Men du gnäller i tråd efter tråd och är bitter över hur livet blev. Hade det varit så hemskt att faktiskt testa att dejta några av de kvinnorna som du talar om, ibland blir man överraskad och ifall det inte fungerat så hade du iallafall försökt fånga dagen och varit en erfarenhet visare. 

Svar på tråden Ni som ifrågasätter människor som lever sina liv på ett