Inlägg från: Anonym (ÖRK!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ÖRK!)

    Är det ok att bara känna sig blä under graviditeten?

    Ja, från v 30 nåt var det skitjobbigt. Jag räknade som mest till elva olika symptom/obehag som jag hade samtidigt- helt sjukt!

    Jag tycker synd om dig TS, men det är jobbet man gör för att få barn bara och tänk så lättad du ska bli när barnet är ute!

    Jag hade dragit på mig hur mycket vätska som helst på slutet och kunde bara ha badtofflor på mig, inga andra skor. Det var augusti och jag fick värmeslag och klåda/eksem dagligen och gick 13 dagar över tiden dessutom. 

    Tappade 12 kilo (!) veckan barnet kom och gick runt och var glad som ett barn och pekade på mina fötter i tre dar och sa till alla "titta, jag har fotleder igen!!!

    Och då var jag ändå normalviktig från början, och blev det igen på 5 månader med gym och promenader. Men det var väldigt drygt att gå ner resterande kilon, så det är bra att försöka hålla i viktuppgången mot slutet.

    Jag ångrar lite att jag gick upp så mycket som jag gjorde, men jag var gravid 3 månader före och fick ett MA också precis innan, och mådde så illa i början av båda graviditeterna så jag var tvungen att småäta hela tiden för att kunna jobba.
    Så i praktiken var jag gravid 3+ 9.5 månader, med 1 månad paus mellan... Obestämd

Svar på tråden Är det ok att bara känna sig blä under graviditeten?