Inlägg från: Anonym (Är det?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Är det?)

    Present till gender reveal?!

    Är det en bebis eller någon modern variant där någon identifierar sig som?

    Nån bebisgrej i det första fallet, inte gå dit alls i det andra utan bara skicka presentkort med grattis. För annars blir man bara sur på jobbiga wokemänniskor, och riskerar skapa dålig stämning på något som är viktigt för dem.

  • Anonym (Är det?)
    Anonym (Em) skrev 2023-02-18 09:54:36 följande:

    Vad är det för sorts människor som bjuder in folk till gender reveal? Och varför gör man det? och vilka bjuder man in? Bara närmaste familjen eller hela vänkretsen? Låter märkligt att man ska någon present med sig. 


    HBTQ-människor. Ofta där ett äldre barn eller en vuxen har hittat sin könsidentitet denne identifierar sig som, så har man ett kalas och personen berättar detta och man firar det med släkt och vänner. Jag har ganska svårt för det här, miljön, ideologin, människorna, så det blir antingen ett kort besök eller att jag i förväg skickat ett grattis och ett presentkort.

    Tycker det är bäst, presentkort+grattis kort besök eller ursäkta sig, för det är ju en viktig sak för dem och liksom något de tycker är roligt, då vill jag inte sabba det genom att irritera mig. 
Svar på tråden Present till gender reveal?!