• Anonym (M)

    Är det inte lite konstigt med tjejer egentligen?

    Du ser inte skillnad på filter och smink? 


    Sedan handlar det inte om ens eget utseende utan om partnerns utseende. När man är kär och älskar någon så tycker man att den personen är vacker. Samma sak med ens barn. Det är inte samma sak som att tycka att man själv är vacker utan smink, bara för att man ser sitt ansikte i spegeln varje dag.

  • Anonym (M)
    Anonym (Bara en fundering) skrev 2023-03-13 13:36:22 följande:

    Ändå intressant det du skriver i din 3:e mening. 


    Så vem sminkar dom sig för då? Om det inte är partnern för när man är kär / älskar någon så är ju personen vacker. (Vilket jag håller med om).


    Men om man sminkar sig för sin egna skull endast för att se vacker ut för sig själv när man ser sig i en spegel eller bild.. så faller ju detta egentligen in inom ramen för min ts ?


    Att de som sminkar sig (dagligen eller extremt beroende utav det), kanske skulle spendera 1 timme /dagen i spegeln utan att sminka sig. Tidsmässigt så är det ju i princip så läge dom sminkar sig (dom som jag syftar min ts på iallafall). Så inga konstigheter med att sitta 1 h och titta sig själv i spegeln när de redan har gjort det så många gånger, men då konstant till det samtidigt. 


    Sedan hör det väl ihop med självkänslan. Så återigen så bör det ju då ses som något skadligt beteende då man bemöter problemet ifrån fel håll?. 


     


    Vissa inlägg ska man inte svara på. Ditt är ett sådant. Ännu en tråd där man vill snacka skit om kvinnor. Tyck vad du vill, jag tror majoriteten av alla kvinnor skiter i dina åsikter. Ytterligare en anonym bitter man.
  • Anonym (M)
    Anonym (Bara en fundering) skrev 2023-03-13 21:41:22 följande:
    Berätta mer, gärna med statistik och riktiga trovärdiga källor ? Kan säkerligen ha fel, men visa mig gärna då isåfall.
    Att du ens frågar om källor visar att Limajo har rätt, det säger jag inte för att vara elak.
Svar på tråden Är det inte lite konstigt med tjejer egentligen?