Inlägg från: Anonym (Japp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Japp)

    Min fru har slutat att raka sig helt

    Jag tror vi nog är rätt många kvinnor som önskade att normen var annorlunda och att det vore mer normalt att låta all hårväxt vara naturligt (och att vi skulle ses som lika sexiga med hår på benen och under armarna som utan). Hoppas kommande generationer blir klokare än vad vi varit. Önskar jag gjort det som yngre, nu som 50 kommer jag bara få ännu mer snea blickar från män så vågar inte.

    starkt av din fru och kunna stå emot trenden!!!

  • Anonym (Japp)
    Ascendere skrev 2023-03-13 20:26:02 följande:

    5-åringsnivå på diskussionerna härinne märker jag. 


    jag gillar när min fru ser vacker och feminin ut och hon gillar att göra sig vacker och feminin för mig. Helt naturligt i en relation kan man tycka. 


    själv ser jag självklart till att alltid vara stylad och groomad och håller mig i form så hon också får nåt att titta på. 

    Men tror ni på riktigt att män och kvinnor tycker om exakt samma saker hos det motsatta könet? Eller är det mer lite kul att provocera? 


     


    Det är rätt intressant att hårlös på kroppen skulle ses som feminint. Grejen är att det borde ses som mer feminint att faktiskt behålla håret då det är kvinnors naturliga tillstånd.

    Så mycket snack om biologi i andra trådar gällande attraktion, sex och lust. Men gällande kvinnors hårighet så gäller plötsligt inte biologin och ses istället som avtändande Cool
  • Anonym (Japp)

    Problemet är att män blir matade av unga hårfria kroppar på pornhub mm och därmed blir äcklade av verkligheten.
    Kanske yngre generationer kan sakta förändra normen, men för mig som kvinna i medelåldern som dejtar och söker kärlek så "tvingas" jag in i normen för att överhuvudtaget få en chans.


    Av 10 män jag legat med senaste åren så har 6 kommenterat mitt (trimmade) könshår på vulvan som något negativt, då har jag ändå varit rakad i bikinilinje och mellan benen. Hur kul är det att bli kallad äcklig av någon man gillar och ville vara naken med (för något som i grunden är naturligt)? Nä, det sänker faktiskt bara hoppet och bekräftar att det visuella är det enda som räknas. 


    Vissa verkar tro att kroppsgrooming är enkelt, att det är bara att dra några tag med en hyvel och det kan man väl offra sig på för sin partner ska känna sig uppskattad? Men det tar en massa tid, iallafall för oss som har lite grövre hårväxt och skapar en massa problem med kli och infektioner, svamp, torrt underliv osv. 


    tänk vad bra det vore om internetporren bara försvann, så man slapp att ständigt bli jämförd med en 23 årig brutta med löshår och silikonbröst som gärna tar den långt ner i halsen och i analen.

  • Anonym (Japp)
    Anonym (min) skrev 2023-03-15 12:00:50 följande:
    Jag skulle ha mycket svårt att fortsätta träffa någon som anser och uttrycker att jag är äcklig för att min kropp är naturlig. Jag fattar att det är svårt att gå emot normen, men det som du beskriver låter snarare som att du låter män vara oförskämda mot dig för att du ska slippa vara ensam. 

    Om du vänder på det - hur kul är det att vara med någon som anser att du är äcklig i ditt naturliga tillstånd? Vill du verkligen vara med en sån person? Och dessutom på bekostnad av din tid, ditt eget välmående i din egen kropp.  

    Är män verkligen värda detta? 
    Nej jag fortsätter givetvis inte att träffa någon som säger så. Men hur mkt skinn man än må ha på näsan så gör det ont och händer det mer än en gång så gror tvivlet och skadar, både mig och min tilltro för "män".

    sen är det inte helt enkelt att säga ifrån där och då, man är i en sårbar situation och de rappa orden kommer oftast inte förrän efteråt.
  • Anonym (Japp)
    Anonym (Nils) skrev 2023-03-15 12:21:25 följande:
    Var tydlig i profilen/annonsen att du är hårig, så träffar du kanske mera rätt från början 
    Tror inte det

    kan inte männen som har en krav istället vara tydliga med sina krav?
  • Anonym (Japp)
    Anonym (Nils) skrev 2023-03-15 12:31:09 följande:
    Kanske det, samtidigt tror jag att de flesta inte vill köpa grisen i säcken.

    Om en man du ska till att dejta var helt impotent, hur tidigt skulle du vilja veta det?

    Jag märker det väl när vi försöker ligga eller så antar jag att han tar upp det en bit in.

    att ha hår på snippan är naturligt, så varför ska jag behöva ha en "varningsskylt" om något som är normalt? Fattar du inte hur fel det är? Tänker mig att det är bättre mannen frågar isåfall om det nu är en dealbreaker.

    skulle jag ha information om min kup-storlek med? Vi dejtar väl för att finna kärlek och det kommer i alla olika former. 
    jag bryr mig inte ett skit om han har hår på könet, ansiktet, bröstet eller ryggen och om han väljer att behålla, trimma eller inte. Antingen finns attraktionen där eller inte. Jag skulle aldrig se honom som äcklig för något som är naturligt.


    Det är liksom inte en skog vi pratar om och jag ser precis likadan ut som 75% av vuxna kvinnor på badhuset.

  • Anonym (Japp)
    Anonym (Nils) skrev 2023-03-15 18:34:01 följande:
    Det är ganska lätt att få uppfattningen hår kopplat till genus är något du är väldigt engagerad av och ett område där du gärna vill se förändringar.

    Kanske är det så att de allra allra flesta män och kvinnor 
    inte tycker detta är så laddat och jobbigt som du uttrycker?

    Att den rutin de har kring sitt hår - (jag talar t ex ansiktet varje dag sedan tonåren) - är en del av något man vill ha och uppnå och trivs gott med.
    Sorry, men i samtal med de flesta av mina vänninor så tycker de flesta att rakning av ben och armhålor är jobbigt och något de hellre sluppit om det inte varit en "norm grej".

    varför känner du behovet att hela tiden argumentera emot de kvinnor här i tråden som vågar vara öppna och uttrycka sin syn på alla dessa osynliga krav på hur kvinnor ska sköta sina kroppar? Finns det en rädsla att andra kvinnor ska lyssna och tänka att 'va fan' jag ska stå emot trenden och sluta raka? Nä, det är nog bara vanlig trycka ner kvinnor som vågar säga ifrån taktik...försök sätta dig in i situationen där du känner dig tvungen att göra något du inte vill för att passa in, för att kunna ses som sexig och fräsch och inte ett träsktroll.
  • Anonym (Japp)
    Anonym (Nils) skrev 2023-03-16 12:13:46 följande:
    Det är lätt att uppfatta att du slår an en genomgående negativ ton i dina inlägg och det tror jag avskräcker många från att orka diskutera med dig.
    Snarare så att denna person faktiskt höjer massa relevanta argument som du väljer att inte ta in och förstå (eller så spelar du bara dum för du vill stå på andra sidan i frågan och argumentera emot en förändring).

    Håller med (..) i precis allt!

    Vem väljer sin partner utifrån hårighet förresten? Hur ytlig är man inte som inte kan komma över en så liten grej? Är man inte glad man träffat någon man attraheras av och som gör en glad? I min värld uppstår inte kemi och attraktion så ofta, så saknar personen ett ben eller har skägg eller är skallig så är jag glad ändå, det händer liksom inte så pass ofta så man kan välja och vraka på utseende hang-ups (Gör man det så bygger relationen sällan på något djupare).
  • Anonym (Japp)
    Anonym (Nils) skrev 2023-03-16 13:27:20 följande:
    Du får såklart skriva var du vill.

    Kanske just på familjeliv ser det ut att vara dålig respons på det du vill åstadkomma.

    Kanske för att många är ganska nöjda med sina egna val och prioriterar annat än din hjärtefråga 

    Ibland räcker det med att läsa kommentar som (..)  i en tråd som detta för att ett frö ska så's och "folk"  ska få sig en tankeställare eller att man ska få bekräftat att man inte är ensam om sina tankar. 


    fröet kanske inte fungerar för just dig, som verkar vara fast i din sexuella referens och är man. Men jag kan slå vad om att fröet fungerar på någon som har barn som är eller är på väg in i åldern där denna typen av osynliga krav blir kännbara eller någon annan som själv redan upplever det som jobbigt.  


    Som du ser i tråden så är vissa inte ens medvetna om hur mycket och stark denna "osynliga norm" faktiskt är  och att många inte ens förstår att deras eget val faktiskt KAN komma från denna påverkan.

Svar på tråden Min fru har slutat att raka sig helt