Inlägg från: fornminne |Visa alla inlägg
  • fornminne

    Hur många gillar SD-killar?

    TS, jag tror att fler tjejer skulle välja bort dig för att du antyder att de som inte gillar SD inte fattar bättre, än för själva SD.

    Som tidigare påpekats, invandringsfrågan är inte så het längre. De flesta, även kvinnor, har insett att vi har haft för stor invandring och att vi nu får betala ett högt pris för det. Många har tyckt så länge. Opinionsundersökningar som b la Göteborgs universitet har gjort, visar att majoriteten - fler män än kvinnor, men även många kvinnor - egentligen alltid har velat ha en mer restriktiv invandring än vad vi har haft..

    Det är egentligen bara delar av vänstern som inte håller med, men tror du själv att du skulle passa ihop med en vänstertjej? Du har nog större chans på högertjejer, men det finns andra skäl att ogilla SD. Det finns betydligt fler invandringskritiska än som röstar på SD. Många tycker att SD är för extrema, för nationalistiska, för socialkonservativa. Då passar man kanske inte heller ihop med en partner som har de värderingarna. 

  • fornminne

    Jag tror att alla som vill dejta tjänar på ett öppet sinne, men jag tror inte att det räcker för att överbrygga de skillnader som finns mellan de som står långt till höger och de som står långt till vänster. Eller de skillnader som finns i synen på Sveriges samhällsproblem och vad som har orsakat problemen.

    Om den ena hävdar att allt är invandringens fel, och den andra håvar att problemen enbart har socioekonomiska orsaker, är det inte så konstigt att det blir svårt att mötas. Ligger man närmare mitten har man nog lättare att acceptera varandras olikheter.

    Men är detta verkligen ett stort problem TS? Du får väl göra som alla andra, dvs försöka hitta en partner som delar dina värderingar, eller i alla fall inte har problem med dem. Dessa tjejer finns ju bevisligen och blir allt vanligare. 

Svar på tråden Hur många gillar SD-killar?