Inlägg från: Anonym (S) |Visa alla inlägg
  • Anonym (S)

    Hur många gillar SD-killar?

    Domas skrev 2023-03-15 10:38:10 följande:

    Okej intressant, då fungerar vi likadant, ja det hänger väl nu idag ihop med vad man överhuvudtaget anser som verklighet. Det handlar inte så mycket om lösa politiska frågor. De flesta människor är oinsatta i problemen som finns det tror jag. Men sen finns det ju dom som är lättpåverkade som dom i tråden och inte ens förstår att dom är bearbetade av en media som är enkelriktad åt ena hållet.


    Och som lägger fram vissa politiska åsikter som onda och andra som goda. Detta gäller ju såklart också att man lägger fram personer som beter sig illa i rampljuset gång på gång för att ge en sån snäv och skev bild av hela partiet i sig, (för att svara lite vad vissa andra har skrivit i tråden till mig själv.)


    Som sagt tror jag att 90 % av varför folk inte röstar på SD idag är oinsatthet, man läser nyheterna knapphändigt och när man väl läser dom blir man grundlurad och får inte ens 5 % av de problem som Sverige står inför analyserat i debatterat av de som faktiska är sakkunniga i frågan mitt framför näsan på en i diverse tidningar och medier.


    Det i sin tur beror ju mentaliteterna som kanske enklast kan beskrivas som "det sovande folket". Man litar på saker alldeles för mycket och är naiv, är inte politiskt intresserad, (för myndigheterna har ju så bra koll ändå.)


    Du som tjej måste ju ha dragit supervinsten då när det gäller dejtingscenen. Du har det helt motsatta och kan välja mycket mer och blir väl snabbt accepterat hos många killar för att de antagligen tycker det är väldigt kul och udda att du också fattar och ser vad de ser.


    Det var den känslan jag fick när jag på första dejten frågade tjejen "Tycker du Sverige tar emot för mycket invandrare?" Då hon svarade ja och höll med mig. Jag satt bara o log som svar haha....skönt och väldigt lättande när den man ska spendera sin sitt liv överhuvudtaget lever i verkligheten.


    Detta är min anledning till att inte deja någon som röstar SD. Fördomsfull, nedlåtande mot de som inte håller med, okunnig samt dåliga skrivkunskaper. 
  • Anonym (S)
    Domas skrev 2023-03-15 16:14:15 följande:

    Jag är ganska så politisk av mig och känner liksom en naturlig ilska när landet jag växte upp inte ens kommer finnas kvar om några decennier om samma saker fortsätter som det gjort hittills. Så det kommer nog dyka upp att jag är SDare, jag döljer inte vem jag är och har något som kallas självrespekt. Varför skulle jag sätta en munkavel på mig själv för att bli omtyckt av någon som skulle hatat mig för den jag egentligen är? Vad är det för självförakt och ryggradslöshet?


    Du behöver inte berätta att du röstar SD, pratar du som du skriver här så blir det nobben direkt. 
  • Anonym (S)
    Anonym (Tihi) skrev 2023-03-15 23:05:24 följande:
    Varför i hela friden citerar du mig? Jag är inte TS.
    Är du nihka då? Eftersom det var Nihka som citerades och inte du. Kör du dubbelt?
  • Anonym (S)
    Anonym (Sd) skrev 2023-03-16 10:24:54 följande:

    Nu har både jag och sambon röstat sd senaste tre valen. nu är inte det nåt rasistiskt parti och ser inget som helst fel i att nån röstar på det. 


    men pk-tjejer har ju bestämt sig för det. Tål inte denna typ av tjejer. du är du som borde sålla bort dom direkt. 


    Tro mig, ingen vettig kvinna vill ha TS, så där blir nog inte så många att sortera bort för honom. Kul ändå att du försvarar någon med TS språkbruk. 
  • Anonym (S)
    Anonym (Sd) skrev 2023-03-16 11:33:52 följande:
    Har bara läst ts. 
    Naturligtvis. Då slipper du ta ställning till hatet vissa SD:are visar prov på. 
  • Anonym (S)
    Fröken Allvar skrev 2023-03-16 13:32:34 följande:
    Ja. Du har inte nämnt något om det jag varit med om, förföljelsen och ideologin som ledde fram till mina nuvarande rädslor och begränsningar. Min verklighet har påverkats mycket av det som hänt mig på grund av auktoritär vänster. 

    Jag vet inte vad du kallar vänstermänniskors drev istället för polarisering. Du kanske har ett finare ord för det. 
    Du har svårt att skilja på vad enskilda människor gör, hela den auktoritära vänstern är inte emot dig för att enskilda burit sig illa åt. De allra flesta vet inte vem du är och bryr sig inte om dig.
    Sök hjälp, det låter inte sunt. Men det kanske förklarar dina inlägg och trådstarter här på FL. 
Svar på tråden Hur många gillar SD-killar?