• Domas

    Hur många gillar SD-killar?

    Anonym (Röstade SD senast) skrev 2023-03-15 15:51:44 följande:

    Närmar mig 50 så har varit med ett tag och det stämmer väldigt väl att medan man är ung och naiv eller äldre och har dålig lön/lever på bidrag så går man vanligtvis åt vänster medan när man lär sig mer så inser man att den typen av naivitet inte håller i verkligheten.

    Jag tycker absolut att skolor, vård, äldreomsorg ska bekostas av skattemedel och vill inte att skattepengar ska gå till privata vinster så där är jag klassisk vänster. Detta spår var även SD inne på innan dom fick kompromissa för att bli insläppta i värmen av moderaterna.

    Det ska inte gå att komma till Sverige och leva på bidrag för evigt eller inte lära sig språket eller ha en massa ungar som man inte har koll. Man ska inte heller kunna begå brott och tro att man inte kan tappa medborgarskap och bli utvisad som det är idag. Tror man att kravlöshet är en bra väg eller inte fattar att tolkhjälp, fängelser, ungdomsvård, socialtjänst, socialbidrag, bostadsbidrag, barnbidrag, läkarvård mm mm kostar pengar så är man ju, ärligt talat, helt dum i huvudet och det är ju där vi är idag. Vi har extrem kriminalitet i Sverige och även problem att komma med i Nato. Nån som inte förstår varför...? I så fall är det dags att söka hjälp.

    Har inga som helst problem med inflyttat folk som kommer hit och gör rätt för sig och inte jobbar på att förstöra den jämlikhet svenska kvinnor jobbar så hårt för under massor av år, men för resten har tålamodet tagit slut för länge sen.


    Okej, ja man kan ju byta parti och sedan ha kvar samma grundvärderingar som person. Att vi har en skattefinansierad skola, vård och omsorg behöver ju inte utesluta att det finns privata alternativ också. Bara för att det finns privata alternativ samtidigt som en gratis och välskött välfärd finns också betyder ju inte något annat än att det finns mer möjligheter.


    Det viktiga är ju att den välfärden som staten bossar över är välskött att medborgarna får det dom vill ha. Om någon person vill sätta sin unge på en annan skola så får dom göra det. Så länge alla andra skolor som staten har ansvar över faktiskt sköts bra idag vilket dom inte gör alls idag.


    Vi har mycket fokus på pseudovetenskap och politiska teorier blandat med en alltför o-disciplinerad lärarkår som låter studiemiljön gå åt helvete i många fall. Därför söker sig vissa till privata aktörer idag, för att staten helt enkelt har misslyckats med att upprätthålla sitt uppdrag till folket.

  • Domas
    Anonym (Kan inte tänka mig något annat.) skrev 2023-03-15 16:05:15 följande:

    Är inte så förtjust i semirasistiska sd-män, men vad är alternativet då? Cuckvänster? Jag låtsas tycka så här för att få ligga-miljöpartister? Hycklarsossar? Kapitalistmoderater? Pedocenter? Halleluja KD? Vänstrande liberaler?


    Tråkigt för dig, jag är varken rasist eller nåt annat i den stilen.
  • Domas
    Anonym (Kosmopolit) skrev 2023-03-15 16:04:16 följande:
    Du bevisar nu bara vad är det för sorts människor som röstar för SD och varför kvinnor inte vill ha med er att göra.

    Nej det är inte så verkligheten fungerar. När nån verkar vara helt borta och från verkligheten som du är så kan jag kalla dom vad fan jag vill, speciellt när du har kallat mig olika saker i en timme nu och jag inte har svarat tillbaka på dina förolämpningar.


    Men visst du är den goda i situationen, sen har du kommit med en enda källa alls under hela tiden du har varit i denna tråden, du skriver att alla SDare är nazister och att alla SDare vill begränsa yttrandefriheten.


    Hur trovärdigt är det?

  • Domas
    Anonym (Anonym2) skrev 2023-03-15 16:08:22 följande:

    Ett tips prata inte om vilket parti du röstar på med den tjej du dejtar. Dom flesta som röstar SD har inte en dålig människosyn, däremot var det tidigare inget parti som ens vågade ta upp frågan om invandring och det gynnade SD. Jag röstar på dom och tycker själv att dom har åsikter jag inte står bakom på flera punkter, men det kan jag säga om alla partier.

    Dom övriga patienterna ljög ju rätt friskt och mörkade problemen under många år.


    Jag är ganska så politisk av mig och känner liksom en naturlig ilska när landet jag växte upp inte ens kommer finnas kvar om några decennier om samma saker fortsätter som det gjort hittills. Så det kommer nog dyka upp att jag är SDare, jag döljer inte vem jag är och har något som kallas självrespekt. Varför skulle jag sätta en munkavel på mig själv för att bli omtyckt av någon som skulle hatat mig för den jag egentligen är? Vad är det för självförakt och ryggradslöshet?

  • Domas
    Anonym (nej tack) skrev 2023-03-15 16:23:23 följande:

    En sista reflektion från mitt håll (och nej, jag försöker inte att vara kaxig) är att om du har problem med tjejer så handlar det nog mer om din inställning till dina medmänniskor än om din partipolitiska hemvist. Få välmående tjejer gillar killar som använder en retorik som går ut på att håna psykiskt sjuka människor. Så fort du blir emotsagd tar du till ?är du psykiskt sjuk?? ?Har du glömt din medicin?? mm.
    Jag hade inte tagit med tång i en sån kille ens som naiv 15-åring och det gäller många med mig. Och ju längre upp i åldern du kommer desto svårare kommer det bli om du fortsätter med den attityden. 


    Mitt tips är att bete dig som du själv uppskattar kvinnor. Gillar du varma och omtänksamma tjejer får du nog jobba lite på personligheten. Gillar du däremot kvinnor som hånskrattar om psykisk sjukdom mm kan du ju köra på som du gör nu så hittar du nog en likasinnad tids nog även om det kan ta lite tid. 


    Läste inte ens
  • Domas
    Anonym (KD2022) skrev 2023-03-15 16:09:31 följande:

    Som vanligt ansluter Familjelivs välkända och outtröttliga SD-motståndare i tråden med sina vanliga resonemang.


    Trettonåringar med blått hår och näsring (handhjärta)


    Också kallad Stalin-jugend, det blir jobbigt när bidragen blir så stora sen i framtiden och välfärden så urholkad att de inte kan hämta ut sina mediciner dom behöver till sina 10 olika diagnoser.

  • Domas
    Anonym (Detta) skrev 2023-03-15 16:28:02 följande:
    Upplever du problem när det gäller dejtande är detta största orsaken, inte dina partisympatier.
    Nej inga problem alls, meddelandet är en följd efter ungefär en timmas personliga påhopp och osakliga inlägg om SD utan stöd av källor. Varför tror jag skulle säga något sådant oprovocerat för?
  • Domas
    Anonym (S) skrev 2023-03-15 16:37:26 följande:
    Du behöver inte berätta att du röstar SD, pratar du som du skriver här så blir det nobben direkt. 

    Jag har också sagt i tråden att jag aldrig skulle pratat om politik på dom första dejterna och förmodligen inte dejtat någon heller som är så polariserade som dom i tråden är. Jag har nog ganska bra koll på vad jag gör själv men tack för hjälpen!


    Inläggen jag gjort (tillslut) i brist på tålamod och empati är att ha svarat folk som betett sig som skit mot mig i en timma fast det kanske är fel det med jag vet inte.


    Dom goda verkar ju ha ganska bra koll på det där, kanske någon kan lära mig vad jag ska säga eller inte säga? Eller hur jag ska bemöta folk eller inte bemöta folk?

  • Domas
    Anonym (Detta) skrev 2023-03-15 16:58:39 följande:
    Kan man slänga ur sig på det sätt du gör i #77 och dessutom skylla ifrån sig att man blir provocerad skiner det med all sannolikhet igenom tydligare än du tror.
    Varför skulle det skina igenom? Detta är ju efter det har provocerat mig i en timma och kallat mig fula saker medans jag hållit god ton som jag skriver det. Den kommentaren är ju riktad till dom polariserade människorna som behandlar människor som skit.
  • Domas

    Att straffa journalister som är partiska t.ex. de på SVT och ETC är ju bra saker. Sen att det finns rötskallar inom SD har vi ju gått igenom redan, precis som det finns många idioter och rötskallar inom Vänster, Centern och Socialdemokraterna.


    Man kan t.ex. straffa partiska journalister med upphävd licens, eller att de som ger ut falska anklagelser och uppgifter som t.ex. SVT helt enkelt förlorar sin licens också. Granskningsnämnden har ju vart på SVT hur många gånger som helst nu för politisk partiskhet.


    Nu senaste idag kom det ju en artikel där en kvinna får 100 000 i skadestånd för att hon blev uthängd som anti-semit för att hon var vaccinationskritisk, också utav SVT.


    Och det är ju inte första gången SVT blir dömda för partiskhet.


    www.expressen.se/nyheter/svt-falls-av-granskningsnamnden-for-agerandet-mot-sd/


    www.expressen.se/nyheter/kritiken-mot-svt-studie-visar-politiska-vinklingen/

Svar på tråden Hur många gillar SD-killar?