Inlägg från: ClumsySmurf |Visa alla inlägg
  • ClumsySmurf

    Syster

    Anonym (lågan) skrev 2023-03-19 17:48:24 följande:
    Syster
    Ja, hon återkommer med jämna mellanrum och skriver alltid trådar om att hon haft sex med någon kompis kille och nu försöker slippa undan konsekvenser.

    Min personliga gissning är att, om det inte bara handlar om ett roll med usel fantasi, det rör sig om någon som går igång på att bli kallad äcklig och omoralisk. Det finns folk till allt.
    Skillnaden på vekliga händelser och trolltråd är ibland enbart att trollet saknar filter.

    Förutom "Jag tycker inte det är ok" eftersom man i handling bevisat att man tycker det är helt ok.
    Madde20 skrev 2023-03-17 01:37:12 följande:
    Gjort är gjort och vi betedde oss som svin. Men vad tjänar det till att berätta?
    Madde20 skrev 2023-03-18 23:57:40 följande:
    Jag tycker inte det är ok men försöker komma undan konsekvenser
    Hur många gånger hade liknande inte hänt om inte "det man inte vet lider man inte av" var med i ekvationen innan man man satte sej på sin väns killes kuk
  • ClumsySmurf
    Anonym (Sluta) skrev 2023-03-23 10:47:22 följande:

    Bla bla bla om ta konsekvenser hit och dit. 
    ni andra har säkert varit så jävla duktiga hela livet och aldrig gjort nåt ni ångrar o.s.v. 

    Skit i dom. Och dom kan inte helt enkelt inte sätta sig i din situation. Dom fattar inte att du vet att du har gjort fel och att du förhoppningsvis inte kommer göra nåt i närheten liknande.
    Din syster bör backa upp dig i detta läge. Det du får göra är att kompensera detta hela livet ut. För hon har ångest över att hon såg nåt som hon (inte ville se. Sen får hon också tänka att kompis relationer kan ändras med tiden, man kan glida ifrån av naturliga skäl, men den kan också ändras om hon eller du berättar. Även om hon eller du gör rätt, så kanske ni glider ifrån varandra med tanke på det ni gjort. Vänskapen kan bli konstig. Och då måste hon se och skydda sin vänskap. Sen har vi killen du va med. Han kanske golar, då är ni körda allihopa. Det är mkt som ni måste skydda Er ifrån. Det bästa är ju att ta bort killen från Er väns liv och att ni tre fortsätter med det ni hade innan. Me ni/du måste snacka allvar med killen att detta inte får komma ut. Får Er vän reda på detta om 10-15 år så kommer inte hon reagera på samma sätt.
    För hon kommer säkert vara i en bättre plats i livet med helt andra människo. ingen skada skett.

    Jag själv va killen i situationen en gång i livet för idag kanske 20 år sen, idag är jag 42. Jag va med min flickväns kompis och en tredje kompis både kom på oss och visste om detta i fortsatt läge. Kompisen snackade mig till rätta. Hon fick reda på detta långt senare, och hon brydde sig liksom inte.

    nu vet inte jag hur gamla ni är, men ni verkar inte ha familj och så. Det är från den utgångspunkten jag utgår ifrån visserligen. För jag fick för mig att ni va runt 20. det är fortfarande väldigt ungt.

    Jag kallar detta för erfarenhet i livet, man måste göra stora som små misstag för att lära sig att vara lojal i livet. Vissa gör det på andra sätt, men det är deras. Idag skulle jag aldrig kunna göra så, speciellt när man har familj och det är då nåt betyder nåt.



    "Jag va med min flickväns kompis..."
    "Idag skulle jag aldrig kunna göra så, speciellt när man har familj och det är då nåt betyder nåt."

    Jag förstår inte vad som var "misstaget", var det att ha en flickvän som inte var nåt som betydde nåt eller var det att vara svinig mot den som inte betydde nåt?
  • ClumsySmurf
    Anonym (Sluta) skrev 2023-03-24 13:33:42 följande:

    Till Anonym Jaha

    Jag har inte skrivit att hon ska fortsätta med killen, skrev i sista inlägget att honom får man offra och tidigare skrev jag att få honom bort från flickvännen. Svingt är det ju, men man måste försöka rädda vänskapen. Om hon eller systern berättar så har hon inte nån vänskap kvar. Är det så svårt att fatta. Tror nämligen inte att flickvännen kommer vilja ha nån kontakt med henne nåt mer, och då kommer systern bli påverkad av det. Det moraliska är att berätta har jag nog framfört nånstans av alla inlägg man har försökt förklara hur jag tänker. Men JAG anser inte heller att det är rätt väg. I den här situationen så tror jag inte det. 




    Rädda vilken vänskap?
    är TS på riktigt låtsas hon bara vara vän med någon hon inte respekterar, ,en hon vill ju naturligt vis inte att "vännen" ska veta för hon saknar ryggrad, vill inte bli dömd för den hon är och får ut något av att vara låtsas vän..
    precis som med flickvännen du varken kunde värdesätta eller respektera,
    det äckligt patetiska i det hela är att du inte ville vara utan henne.
    Vad är en jävla looser får något?
  • ClumsySmurf
    molly50 skrev 2023-03-26 00:10:24 följande:
    Ja,jag har aldrig påstått något annat. Jag håller med dig i det du skriver.
    Jag menade bara att personen du citerade inte verkar ha gjort detta mot sin nuvarande fru,.
    Men skulle det hända så kan man ju undra om h*n skulle vilja att det kom fram till frun.
    går inte ta för givet att h*n varit ärlig i tråden
Svar på tråden Syster