Inlägg från: Ordinär Man |Visa alla inlägg
  • Ordinär Man

    Bara en sjuk fantasi, men hur skulle en hantera detta??

    Många män är helt ointresserade sex i en gangbang-situation, att titta på när andra män har sex eller att andra män ser på.

  • Ordinär Man
    Anonym (fånig sexfantasi) skrev 2023-04-01 07:55:12 följande:
    För att män förväntas vara kåta och tacksamma. Män pratar ofta själva om att det hade vart så trevligt om de blev raggade på någon gång, att de aldrig blir det och hur de hade nappat direkt om det hände osv. 

    När man sedan då gör det med inställningen att det här kommer gå jätteenkelt och man känner det som att det är bara att fråga, det hänger på mig, inte honom och ändå får ett nej, då svider det ganska hårt.

    Har en kollega som stirrade på min röv i ett halvår, kändes hur självklart som helst att han ville ha mig. För mig. Men när jag sedan agerade på det blev det nej tack jag är gift. (Jag visste dessutom att hans äktenskap var dåligt och att hans fru funderade på att lämna honom, och han var ledsen över detta. Han hade berättat det  för mig själv. Annars hade jag givetvis inte försökt med en gift man, men om det ändå är kasst och hon skall lämna så varför inte?).

    Så en deprimerad man i ett kasst äktenskap som antagligen sällan får ligga, som dessutom stirrat på min röv ett halvår. (Jag hade även ansträngt mig med röven, olika trosor i kombination med olika byxor för att den skulle se så bra ut som möjligt. Ibland kommando bara för att inte ha troskant. Så jag hade även klätt mig obekvämt i ett halvår för hans skull) han ratade mig. Det kändes.
    Ta det inte så hårt. Många män sätter en gräns vid kolleger, då det kan bli så jobbigt efteråt.
Svar på tråden Bara en sjuk fantasi, men hur skulle en hantera detta??