• Anonym (Sextionian)

    69'an, bu eller bä och hur gör ni?

    Vad har du för erfarenhet av 69'an och vad tycker du om den?

    Rösta och svara sedan gärna på frågorna.

    Vissa hävdar att de inte kan koncentrera sig på att både ge och få samtidigt. Detta har jag lite svårt att förstå. I ett intimt förhållande och vid sex så kysser och kramar man, smeker och masserar samt knullar (vaginal penetration), samtliga involverar att både ge och få samtidigt. Varför skulle det inte fungera i just 69'an?

    Berätta om hur dina erfarenheter ser ut.

    Bara som uppvärmning eller fram till den enes eller bådas orgasm?

    Ligger ni på sidan eller överst/underst eller stående eller annan variant?

    Vem i paret har respektive position?

    Oralt eller handjobb eller båda?

    Kompletterar ni med leksaker?

    Anal stimulans också?

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden 69'an, bu eller bä och hur gör ni?
  • Anonym (Engelska)
    Anonym (Min favorit) skrev 2023-08-16 01:09:07 följande:

    Det är min absoluta favorit, kvinnan (jag) överst.

    Men det finns en nackdel, eller så gör jag fel, för hans utlösning kan hamna lite varstans tycker jag (om jag inte tar hans utlösning i munnen) jag kan få i ansiktet, i håret, det kan flyga bredvid axeln och landa på rumpan/ryggen. Känns helt slumpartat vad som kommer bli kladdigt. 


    Det exakt där att båda släppt alt, och bara är i en värld av njutning.
  • Anonym (Testing)

    Haft med två personer. Ena var fantastiskt , jag var överst (kvinna). andra sådär Då han var överst. Vet inte om det var positionen eller personen då det var två olika men vi får väl se i framtiden 

  • Anonym (Milfhunter)

    Jag har haft det med flera partners och fullkomligt älskar det, dessvärre är inte min nuvarande lika förtjust i det så de blir i princip aldrig av. 

    Så trist för 69an är grym. 

  • Anonym (Lisa)

    Nej det är ingen favorit alls...Finns mycket bättre ställningar! 

  • Anonym (T)
    Anonym (Lisa) skrev 2023-11-11 04:05:23 följande:

    Nej det är ingen favorit alls...Finns mycket bättre ställningar! 


    Ja de finns de lättare å vara reta upp tjejen till max :)
  • PlumeriAn

    Jag gillar inte 69an pga att jag kan INTE koncentrera mig om mannen är bra på att slicka. Han får fe mig orgasmer förs, sen min tur att leka innan vi gemensamt kommer.
    egoistiskt kanske, men vet mina svagheter

  • KimLinnefeldt

    Skönt för båda, men hon har svårt att koncentrera sig på två saker samtidigt, och jag vill helst komma på andra sätt än oralt. Men skönt förspel.

  • Nicke989

    Jag slickar hellre än blir avsugen, så för mig är det viktigaste att jag verkligen får njuta av kvinnans underliv, vilket jag gör när hon står på alla fyra med fittan vid mitt ansikte. Om hon samtidigt suger eller slickar på min kuk så är det ju väldigt trevligt, men det är inget måste. Om hon vill fokusera på sin egen njutning tycker jag det är bra. Mitt mål med en 69 är att njuta av kvinnan, inte min egen orgasm.

  • Anonym (Göran.)

    Jag älskar 69:an. Så galet skönt (om tjejen är duktig med mun och tunga) gillar mest om tjejen är överst eller liggandes på sidan. 

  • Anonym (M)
    Anonym (69:an) skrev 2023-08-15 22:37:28 följande:

    ÄLSKAR FAN SKITEN!!!! Gud skulle kunna dö för att ha det. Men sen vi blev tillsammans idag gifta för 15 år sen så har jag inte fått ha det. Hon gillar det inte. Hade en flickvän för kanske ca 20 år sen. Jag va hennes första. Och jag hade faktiskt hunnit med ganska mkt fast jag själv va ugn. Men vi hade det ganska ofta. Det gick både för henne och mig VARJE GÅNG. Idag när jag onanerar så
    Kan jag ibland tänka på henne. Jag är mästare på att slicka. Kan slicka hur länge som helst. Men min fru vill inte ta sig tid och har aldrig velat och har inget intresse för det. Men visst har jag slickat henne, men efter en minut så vill hon att jag ska upp och så har vi sex. 


    Det här känner jag igen mig i, alltså i frun. Jag njuter mer av vanligt sex än att bli slickad som är antingen jobbigt eller tråkigt. Jag önskar jag också kunde njuta av det mer, för männen verkar så gärna vilja hålla på med det
Svar på tråden 69'an, bu eller bä och hur gör ni?