Inlägg från: Anonym (tada) |Visa alla inlägg
  • Anonym (tada)

    Jag ska lyckas undvika otrohet

    Anonym (Tant Gredelin) skrev 2023-05-14 20:49:14 följande:
    Jag hoppas verkligen att du får uppleva vad ett snedtrippat för-klimakterium kan göra med den inställningen.
    Jag känner många som kommit i klimakteriet men ingen av dem har flippat totalt och förvandlats till ett vandrande rövhål för det utan är fortfarande samma trevliga och ärliga personer. Så jag tror faktiskt inte det är klimakteriet i sig som är problemet.
    Anonym (Tant Gredelin) skrev 2023-05-14 20:49:14 följande:
    Hade jag berättat vad jag har gjort senaste tiden hade ingen som känner mig ens trott på mig.
    Eller fortsatt umgås med dig och det är nog därför du inte gärna berätta om dina "äventyr" för dem.
  • Anonym (tada)
    Anonym (Ngng) skrev 2023-05-16 10:50:25 följande:
    Kan ändå vara så, min mamma flippade totalt. Ny klädstil, piercingar i ansiktet, lämnade pappa efter 40 år och sprang efter någon internetgubbe osv. Men det känns mer som att det är andra provlem i botten ändå då. 
    Jo det är nog andra andra problem med i bilden skulle jag tro.

    När man gör saker man inte är så stolt över är det ju alltid betydligt bekvämare att skylla det på i stort sett vad som helst som pekar bort ifrån en själv så man slipper ta ansvar för det.... "Det var klimakteriet som FICK mig att bli ett rövhål" låter ju bättre än "jag beter mig som ett rövhål för att jag har en massa issues"
  • Anonym (tada)
    Earlgrey skrev 2023-05-16 19:43:18 följande:

    Tillägg vad är det du saknar i ditt nuvarande förhållande? Närhet o omsorg, bekräftelse? Något är det ju som inte är bra...frågan är vad ni kan göra åt det....
    där krävs ju en kommunikation, inte alltid lätt, hur man ska kommunicera sina behov.....
    lycka till med att ta den svåra vägen, att inte falla för frestelsen....det är värt det i längden!! =)


    Men gösses så naivt att tro att folk bara beter sig som svin när de känner att de "saknar något". Folk kan bete sig som svin av vilken anledning som helst, ibland bara för att de kände för det.

    Otrohet förekommer i både bra och dåliga förhållanden och har inte ett dugg med relationen att göra för om du tänker efter lite så förstår du väl att man inte MÅSTE vara otrogen så fort man är missnöjd med sin relation eller känner att man "saknar något"... det går ju att hantera missnöje på bättre sätt oxå, eller hur?

    Genom att påstå att otrohet beror på att man "saknar något" så lägger du delvist skulden på den som blev bedragen för att ha "drivit" den andra till att vara otrogen och det är ju ingen annat än ren BS! För otrohet är ju aldrig något som bara sker per automatik, det är alltid ett fullt medvetet val och det finns ALLTID andra alternativ.
  • Anonym (tada)
    Earlgrey skrev 2023-05-17 16:57:21 följande:

    Vill förtydliga att jag menar inte att det är okej att vara otrogen även om man upplever att något är fel i förhållandet.... att det inte är någon ursäkt o självklart kan vissa folk vara det oavsett.... 


    Du verkar bara ha svårt att ta in att otrohet inte behöver beror på problem i relationen och att det är ett medvetet val inte en "naturligt konsekvens" av problem i relationen. 

    VM gjorde en enkät bland sina medlemmar, ur den så framgick det klart och tydligt att den vanligaste anledningen med råge var "spänning och variation" problem i relationen kom faktiskt en bit ner på listan. Så mao den vanligaste anledningen verkar vara för att man helt enkelt vill och kan.
  • Anonym (tada)
    Earlgrey skrev 2023-05-17 17:23:40 följande:

    Ja det stämmer jag har svårt att ta in det.... jag vill tro gott om människor...


    Ja det är svårt att ta in att folk kan vara så falska bara för att de känner för det, men det är tyvärr så det faktiskt är.
Svar på tråden Jag ska lyckas undvika otrohet