Inlägg från: Anonym (Kimchi) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kimchi)

    Frun vill skiljas och i stället vara med sin älskare...

    Men vänta här nu? Har hon dumpat älskaren och stannar kvar i äktenskapet? 


    Att kunna interagera med sitt ex efter skilsmässa är rätt bra när det finns barn inblandat. Det ska vara funka för barnens skull. Det finns flera exempel på att separerade paret kan umgås efter skilsmässa men det bör nog gå ett tag. Svårt med nya partners. Kan säker bli rätt kladdigt. 


    Sedan beror det på hur gamla barnen är också. Introducera ny partner behöver göras stegvis. Morsan lär ju inte ses med blida ögon när barnen inser att hon stack med älskaren. Men nu sa du ju att hon dumpat honom. Tillfälligt för husfridens skull eller för gott? Klart du känner förakt för den mannen som kraschade äktenskapet. Senare nya partners har du inget att säga om. Inte din business. Tänk dig för när du själv börjar dejta och träffar någon du vill fortsätta med. 

  • Anonym (Kimchi)
    Anonym (Ngnf) skrev 2023-05-16 09:21:27 följande:
    Självklart är det rätt bra men hon behöver ju inte vara otrogen. Låter som du lägger skulden på ts nu och att han bara måste kunna samarbeta. Ja självklart men det är ju betydligt svårare när det är otrohet inblandat än bara en ny partner. Så varför drar du in att han ska tänka sig för när han börjar dejta igen? det har väl inte med detta att göra.
    Lägger ingen skuld på TS. Att kunna samarbeta med barnens mor när det just gäller barnen är de båda skyldiga att göra. Att de som vuxna har en dispyt är inget barnen ska klä skott för. Det TS ska tänka på om eller när han börjar dejta är att inte dra in nya kvinnor i familjen utan sköta dejtandet på sin fritid. När det är så pass etablerat så kan han introducera sin nya tjej försiktigt på neutral plan. 
  • Anonym (Kimchi)
    Anonym (Ngnf) skrev 2023-05-16 21:38:04 följande:
    Men nu handlar ju inte detta om ts och hans framtida dejter. Varför ska du säga till honom att han ska vara försiktig med att dra hem killar. Vem säger att han ens kommer göra det? Det är hon som gjort det. Hon borde varit försiktigare. Nu med för den delen. Hon borde fixa situationen nu när hon var otrogen, så de är så bra vänner det går. Han ska inte behöva dra hela lasset. 
    Jag säger att TS ev kommer att dejta tjejer. Inte killar. Hon skulle ha initierat separation innan hon hoppar i säng med annan man. Hon valde att vara otrogen. Nu är det upp till TS att antingen välja skilsmässa eller om de ska försöka lappa ihop relationen. Oavsett vilket de väljer så ska de ta ansvar båda två för sina delar. De är två om skilsmässan. Du tycker att ansvaret helt och hållet vilar på frun. Var hon otrogen då får hon fixa rubbet. Tror inte riktigt det är så det funkar. Då är man tjurigt naiv. 
Svar på tråden Frun vill skiljas och i stället vara med sin älskare...