Inlägg från: Villblimamma98 |Visa alla inlägg
  • Villblimamma98

    Erfarenheter av kemisk graviditet, hur gick det till för er?

    Min förra cykel hade jag en kemisk graviditet. Hade en del symtom. Testade två olika test som var svagt positiva. Blev så lycklig. Sen började jag blöda mycket mer än vanligt och "klumpar" typ. Sen var testerna negativa. Känner mig förkrossad. Fortfarande. Det är tungt och svårt. 


    denna cykel är jag nästan rädd för att testa ifall det sker igen. Man får försöka trösta sig med att kemiska graviditeter är så otroligt vanliga men oftast märker kvinnor dem inte mer än att mensen blir senare eller kraftigare. Förutsätter ju oftast att man tagit ett tidigt test. men det betyder åtminstone att kroppen lyckats med en befuktning! 


    du är absolut inte ensam Hjärta

  • Villblimamma98
    anaemicc skrev 2023-09-12 12:06:52 följande:

    Tusen tack för att ni tog er tid att svara! Det tröstade iallafall lite. 

    Ja; alltså fruktansvärt har det varit. Man blir så himla himla lycklig och sen lika snabbt blir man så himla himla ledsen. 


    Nu vill jag bara att mensen ska ta slut så vi kan försöka igen, samtidigt som jag också är jätte rädd att bli besviken igen. 


    Hur länge har ni försökt bli med barn? Om det är en ok fråga att ställa. Behöver ej svaraHjärta


    Det är mitt fjärde försök så är fortfarande rätt tidigt. Men otroligt jobbigt och frustrerande ändå... 
  • Villblimamma98
    anaemicc skrev 2023-09-12 13:20:29 följande:

    Ja, vi inleder försök 3 nu då efter denna mensperiod. jag vet ju att det är vanligaste är att det tar tid, men känner precis likadant. Det är så mycket väntan och väntan och väntan också. Omöjligt att inte tänka på det KONSTANT. 


    Vi får trösta oss med att det är helt normalt att det tar längre tid än vad man kanske har tålamod med. 


     


    jagr testnarkoman oxå och testar konstant och det gör inte saken lättare. Man blir ju konstant besviken. Det enda jag tänker på är ägglossning och graviditetstest. jag vill ju inget hellre än att bli gravid. Jag vet att vi bara försökt 4 gånger men man hinner redan måla upp tankar om att något inte är
    som de ska med en... 

    precis vi får jobba med tålamodet...

Svar på tråden Erfarenheter av kemisk graviditet, hur gick det till för er?