• Anonym (Yes)

    Att vara singel

    Jag märker stor skillnad. Tydligen är det obekvämt att ha singlar med på middagar och annat (även om jag är samma person som innan). 
    jag kan också märka att vissa gifta män i samma ålder på jobbet tagit ett visst avstånd som de inte gjorde förr när jag var gift (jag är som sagt samma person som innan och flörtar absolut inte med någon). Vissa verkar tro att skilsmässa smittar helt enkelt.

    kändes jättejobbigt i början, när man kände sig som mest ensam och behövde de sociala kontakterna så drogs sig folk undan. Men nu har jag vant mig och hittat lite andra att umgås med. Men det gjorde ont och skadade självkänslan en del. 


    kanske ska tillägga att de inte umgås med exet heller.

  • Anonym (Yes)
    Anonym (Frihet?) skrev 2023-10-02 23:36:30 följande:

    Till #7
    Det blir lite som en dubbel smäll?först går man igenom och kämpar med en separation och sen tar folk avstånd från en. Det är som att man blir straffad, även om man blivit lämnad. Människor kan vara märkliga, de sviker en när man som mest behöver dom. Fast såna är ju inga riktiga vänner. 


    Nej jag vet. Det är nog bara en tillgjord värld där man inte vill släppa in tanken att man kan vara stark och leva ensam. Jag vet ju att inte alla dom paren har det så där jättebra i sina relationer som det ser ut på fb och instagram.

    men det smärtar ändå när man blir bortvald i en situation där man hade behövt lite värme och skratt och till en viss del drabbade det barnen som också tappade umgänget med vännernas barn.
Svar på tråden Att vara singel