• Anonym (HP)

    Har känslor till en annan och känns fruktansvärt jobbigt!

    Anonym (EML) skrev 2023-12-28 21:39:39 följande:
    Har känslor till en annan och känns fruktansvärt jobbigt!

     Jag måste dela med mig och få lite råd! Kan inte prata med någon om det här..


    Har varit gift med min man för  länge sedan  nu! Han är en underbart pappa och make, visst han är inte perfect som alla andra dock han älska mig och barnen! 


    Jag har starka känslor för en  kollega på jobbet (han är utländsk från Balkan länder) och jag är säkert att han har samma känsla om inte mer! 


    Vi har jobbat  ihop för mer än ett halv år nu, och varje dag mina känslor växer upp för honom 😥 

    Nu är han han ledig och är bortrest . Första veckan jag kände mig okej men nu börjar jag sakna honom otroligt mycket! Har aldrig vart/känt så här till någon! Idag grät jag mycket då tänkte jag på roliga stunder vi har tillsammans ( vi är bara vänner och jag spendera de roligaste timmarna när jag är nära honom) kan inte ens beskriva om detta är en kärlek eller vad kan det vara?!

    Han också har en tjej och ett barn. Jag är medveten att det finns inget framtid för oss som även om vi båda skiljas p.g.a region med mera! Men jag kan inte ens tänka mig att spendera en enda dag utan att inte ser/träffa honom !!!!

    Någon som är/varit i samma situatio ?? 😓


     


    Du har tre val:


    1. Lämna din man


    2. Var otrogen


    3. Avlägsna dig från situationen 


    Alla människor som har långa förhållanden kommer förr eller senare träffa på en eller flera som man fattar tycke för. Flirtigt, någon som är attraktiv, någon som får en att känna sig ung, rolig, lättsam, vild... ja. Listan kan göras lång. Du är inte unik på något sätt. Det händer människor varje sekund. En del kan inte skilja känsla från verklighet och låter sig dras med. Det slutar ALDRIG bra. Var inte så blind att du tror att det är mannen i ditt när det är en flirt eller förälskelse. Ofta är det något hos oss själva vi saknats som blir bekräftat eller något som saknas från vår relation. 


    Såra inte människor i onödan. Och dessutom förstöra två familjer? 


    Om du verkligen vill vara med honom. Lämna din man. Erkänn att du är kär i någon annan. Och sen ber du honom göra samma. Om det inte är ett alternativ så avlägsna dig från situationen. Byt kontor, avdelning, jobba hemifrån, eller strunta i känslorna. 


    Det är ett val att bli förälskad. Det är faktiskt så. Känslor kan man få men om man upprätthåller dem så är det ett aktivt val. 

Svar på tråden Har känslor till en annan och känns fruktansvärt jobbigt!