Inlägg från: Anonym (elise) |Visa alla inlägg
  • Anonym (elise)

    Är olika fittor olika sköna?

    Anonym (Som om du skulle få nåt ens) skrev 2024-03-28 01:18:56 följande:
    Ja, det stämmer säkert att kvinnors underliv är elastiska och anpassningsbara till storleken på mannens kön. Kanske i synnerhet med hjälp av knipövningar och en spänstig muskulatur därnere.

    Fast just när det gäller män med mycket små penisar så har man ju hört en del genom åren om kvinnor som inte känner något vid penetration. Jag skulle tro att det är just denna minimala utrustning som gör att även männen inte känner något. 

    Själv skulle jag nog aldrig dejta en kort man då logiken och mina egna ögon säger mig att korta män oftast har korta lemmar (ben och armar) och även penisen är ju en lem. 

    Med tanke på att man själv inte är varken kort eller särskilt lång så är ens egen kropp helt enkelt inte kompatibel med en sådan manskropp. Jag tänker väl främst på folkgrupper som indier, sydöstasiater och män från vissa länder i mellanöstern.

    Finns dock etniskt svenska män som också är korta och klent utrustade därnere.

    Börjar nästan tro att kvinnor förstår detta på ett undermedvetet plan också. Att ett delskäl till att korta män är oattraktiva är deras blygsamma storlek i byxan.
    Det är allmänt känt att ju äldre en kvinna är, desto torrare och mindre elastisk är hennes underliv. Börjar nästan tro att män förstår detta på ett undermedvetet plan också. Att ett delskäl till att äldre kvinnor är oattraktiva är deras torra och oelastiska underliv.
  • Anonym (elise)
    Anonym (Som om du skulle få nåt ens) skrev 2024-04-19 03:52:53 följande:
    Och? Vem har talat om gamla tanter här som förlorat spänst och muskler på ålderns höst? Gamla gubbar med ölbukar och slapptaskar blir inte precis mer ungdomliga med åren de heller. De är inte attraktiva för unga kvinnor annat än i feta gubbsluskars ynkliga önskedrömmar. 
    Okej då, tanter över 40 är väl inte det vi diskuterar här då alltså. 
  • Anonym (elise)
    Anonym (Som om du skulle få nåt ens) skrev 2024-04-22 03:13:38 följande:
    Är du 16 år gammal? Bara en omogen tonåring skulle betrakta kvinnor i 40-årsåldern som "tanter".

    Jag pratade snarare om kvinnor dubbelt så gamla, 80+ typ. Fast egentligen var jag aldrig inne på pensionärer från första början utan talade om vanliga kvinnor i sexför ålder så att säga. Kvinnor som ännu inte tappat sina muskler. 
    Kvinnor börjar bli förslappade när de är över 40. Det är bara att kolla på alla hängbröst, gäddarmar, bulldogkinder, rynkiga handryggar. Hud och muskler blir bara slappare och slappare, det är väl inte så konstigt att det påverkar fittan med. Kvinnor över 40 och "sexför ålder" är väl att ta i. Det finns en naturlig anledning till att män i alla åldrar föredrar yngre kvinnor som är tightare, våtare och kåtare.
  • Anonym (elise)
    Anonym (gg) skrev 2024-04-22 20:18:54 följande:
    Vad elaka ni är i tråden många av er.

    Min fitta är likadan som när jag var 17-21, skulle säga att den förändrades lite av barnafödande då. Men i jämförelse med hur kåt jag var då så är jag betydligt mer kåt nu över 40. Jag kommer lättare, har inte lika många komplex, det jag inte gillar har jag numera råd att fixa, vilket är nice.

    Med den personen jag flörtar lite med nu kan jag ibland bli blöt bara av att tänka på honom. Eller när vi har personalmöte (han är en kollega) så kan jag bli blöt bara av att se hur han tittar på mig. Jag var iof ganska kåt som ung med, men inte på det här sättet. Tror säkert det är likadant för många kvinnor i min ålder.

    Jag ser ju väldigt bra ut för min ålder, han ser mer ut som sin ålder, men jag upplever att det spelar mindre och mindre roll ju äldre jag själv blir. Jag vet att han vill ha mig också, om han också vill ha yngre spelar mig ingen roll faktiskt, jag vet vilka fördelar jag har.
    Inget elakt, det är väl självklart att om allt annat förfaller efter en viss ålder så gör fittan det med. Väldigt många som tror sig se bra ut för sin ålder, undrar om omgivningen verkligen ärligt skulle hålla med. Håller med om att det är nice att du kan fixa det du inte gillar, men oavsett hur mycket du fixar det så är du inte 28 längre. Finns många studier som visar att männen oavsett ålder generellt föredrar kvinnor kring 22-28. De flesta männen över sisådär 35-40 har svårt att attrahera kvinnor i den åldern, så de tar vad de kan få istället. Men om de männen själva får välja, så.
  • Anonym (elise)
    Anonym (Katten) skrev 2024-04-22 21:57:35 följande:

    Vad ytligt! De flesta kanske tycker unga människor ser, ja yngre ut men det betyder inte att man för den sakens skull skulle vilja ingå en relation med någon man kanske inte har så mycket gemensamt med. 
    Sen är en riktig skönhet ofta det långt upp i åldern och kommer alltid få uppmärksamhet, både av yngre och äldre män. Du glömmer dessutom nämna de unga män som jagar äldre kvinnor, de är ju hur många som helst. Lider verkligen ingen nöd på äldre kvinnor idag, man ser efter sig på ett annat sätt än förr. 


    Nähe? Jaha? Du vet kanske något som forskningen helt har missat? Riktiga skönheter finns det vad jag vet ingen forskning på, kanske för att urvalet är för litet. Unga män som jagar äldre kvinnor gör det bara för en sak och upp till en viss ålder. Dessutom är de lika vanliga som yngre kvinnor som jagar äldre män, det vill säga inte så vanliga som de äldre skulle önska. Kul att frågan engagerar, finns mycket känslor inblandade märker jag.
  • Anonym (elise)
    Anonym (gg) skrev 2024-04-22 23:30:16 följande:
    Men han har stora valmöjligheter och är ganska populär hos kvinnor 23-65, så din teori stämmer inte för alla. Det är nog så att olika män gillar olika saker. Vi har faktiskt pratat om det där med yngre, han tycker det känns konstigt om han skulle vara med någon som är lika gammal som hans döttrar är. De är 22 och 25. Vi fick båda barn väldigt unga.

    Och jag har inget problem med att bli äldre, jag ser fortfarande bra ut, även enligt omgivningen.

    Saker jag inte gillar som jag fixat, då syftar jag tex på sådant jag ådragit mig pga graviditet. Det är just graviditet som påverkar fittor ibland (och vaginal födsel), inte ålder, då ska vi upp till åttioårsåldern och nosa, inte runt fyrtio. 

    Män förfaller också då antar jag? Ändrar kuken form?(utöver pungen, för det vet jag redan)
    Kanske han gör, kanske han har. Det är väl fint att han väljer en relation med välbevarade du istället för en ung och spänstig 25 åring. Synd att inte all forskning om kvinnors attraktionskraft baseras på honom, det skulle se helt annorlunda ut än vad den gör.

    Kul teori, allt annat kroppsligt förfaller hos kvinnor från fyrtio, men fittan är exakt densamma fram till 80 årsåldern?

    Trevligt att ämnet kvinnors fittor engagerar så mycket att du måste dra till med ett känslomässigt "men männen då?!"
Svar på tråden Är olika fittor olika sköna?