Inlägg från: Anonym (JustAdude) |Visa alla inlägg
  • Anonym (JustAdude)

    Hjärtesorg

    Du gick för fort fram.

    Du skulle kanske kunna pröva och texta till honom följande och se om han vill återuppta kontakten med dig.

    -"Hej, Det var inte alls min mening att vara för på. Jag vet att du har mycket att göra just nu. Det är bara det att du får mig att känna mig så glad inombords när du pratar med mig. Hoppas att allt är bra med dig. /(ditt namn)"

    Och sen så skriver du inget mer till honom tills han svarar (om han svarar). Om han inte svarar på det så vet du att det är helt kört och du får släppa honom och gå vidare tills du hittar någon annan.

    Och...
    För en del personer så kan daglig kontakt faktiskt kännas krävande att ha. För man har så mycket annat som händer i sitt liv förutom jobb/skola. Eller också så känner man sig för trött och inte alls på humör för att prata med någon.

    När jag har lite tid eller inte är på humör för att prata så skickar jag bara en emojji 😴 that's it. Så man kan säga att jag har lärt mina närmaste att det inte är så stor idé för dem att kontakta mig då. Men de vet att jag hör av mig till dem senare när jag kan prata.

    Hoppas att du mår bättre längre fram i tiden. Det är viktigt att man själv mår bra.

  • Anonym (JustAdude)

    Du skrev att ni bråkade och hade missförstånd, så jag antar att han gav dig tid att tänka. Eller så gav han sig själv tid att tänka genom att distansera sig från dig.

    Du låter inte svag så skriv.

    Skriv till honom att du mår bra och att du är glad att han hörde av sig till dig. Du kan ju skriva tillbaka till honom och fråga hur han mår och har haft det och om han vill ses och hitta på något med dig.

  • Anonym (JustAdude)

    Hej TS.

    Okej så du svarade honom. Vad exakt skrev du och vilka emojjis använde du?

    Om han håller på och kontaktar dig för att sen inte höra av sig till dig tycker jag inte låter något bra i längden. Det finns ju omständigheter såklart men iaf.

    Som någon annan tidigare skrev här till dig. Försök att fokusera på dig. Ät bra, sov bra, träna och gör saker du tycker om att göra. Umgås med vänner/familj. Att hålla sig sysselsatt är bra för ditt eget välbefinnande och din kropp.

    Jag hoppas att du så småningom kan känna dig glad, stark och lycklig igen!

  • Anonym (JustAdude)

    TS.
    Saker och situationer går inte alltid att förstå sig på, särkillt inte heller personer och varför de beter sig som de gör.

    Du kan texta honom:

    "Ok, jag förstår. Hör gärna av dig sen när det har lugnat ner sig för dig (emojji/kram/puss)". (Avsluts meddelande)

    Och så lägger du fokus på att leva ditt liv med allt som jag skrev tidigare. ☝ Att gå och träna är väldigt bra att göra om man inte mår så bra (min rekommendation).

    Man ska visa att man bryr sig om sina medmänniskor, om jag kan hjälpa dig till att må bättre så är det med ett sant nöje som jag gör det!

    -Var stark!

Svar på tråden Hjärtesorg