• Anonym (H)

    Kan en man skita i att svara på över 24 timmar och ändå vara seriöst intresserad?!

    Jag måste svara på detta, är i en liknande sits där jag och den jag dejtar tyvärr kommer in i ett mönster där vi ghostar varandra. Vi har provat att dejta flera gånger under flera år men blir alltid såhär mellan oss. 


    För vår del tror jag det handlar om att vi aldrig kan ha seriösa snack, eller snack om känslor. Det fastnar vid ytliga samtal och liksom en maktkamp mellan oss. Vi har trust issues i förhållande till varandra sedan tidigare. Hela relationen blir till sist i slutändan alltid mycket mentalt ansträngande, som om du ska lösa ett enormt svårt sudoku. 
    Dessutom är jag så otroligt utmattad av vardagen att jag till slut inte känner mig motiverad att svara.
    Har ni haft snacket än? 

  • Anonym (H)
    Anonym (M) skrev 2024-03-06 11:39:45 följande:
    Initierar din kille också meddelanden? Och skriver han engagerat?  Jag har liksom undvikit att initiera pga detta.

    Snacket är alldeles för tidigt i skedet men (jag har snokat lite heh) han verkar ha blivit inaktiv på dejtingappen sedan vi började ses.

    Haha men det är ju ett väldigt gott tecken! Ska jag vara ärligt låter din snubbe faktiskt intresserad av dig! Tror faktiskt att han bara dels är upptagen, det känns ju som om en vecka ibland kan passera bara man knäpper med fingret. Liksom han kanske vill fundera lite på vad han ska skriva vilket är ett bra tecken, samt kanske känna in vad du vill lite. Så tror jag. Tänker att om du kanske skickar nån spontan bildmappen dig själv och vad du gör liksom föreslår en dejt så kommer det nog bli mer och mer naturligt och så kommer det flyta på tills det blir ni. 


    I mitt fall gör han det. Men han har ibland lämnat mig när saker blivit jobbiga, när det hänt saker. Han har även träffat andra under tiden vi ibland träffats, alltid när det börjar bli seriöst. Sedan är det som om en stor rosa elefant står mellan oss, svårt att förklara men vi har väldigt svårt att prata med varandra. Nu har jag börjat tappa intresset, inte för honom så, men orkar liksom inte med massa spel och ovisshet hela tiden liksom jag själv känner att jag har fullt upp med två barn och annat och inte mår så bra psykiskt just nu etc. Tänker inte ghosta så, men orkar inte det känslomässiga limbot kring att det kanske blir vi kanske inte o så om du förstår hur jag menar 

Svar på tråden Kan en man skita i att svara på över 24 timmar och ändå vara seriöst intresserad?!