• Tukt

    Är min man otrogen?

    Att bli "skitsur" för att någon rotar i ens telefon och anklagaren för att vara, mer eller mindre, otrogen är nog ingen jättekonstig reaktion. 

  • Tukt
    Anonym (sådär) skrev 2024-03-18 18:32:35 följande:
    Nja, det beror ju kanske på om personen rotar för att den kände för det och inte hade nåt bättre för sig eller om personen rotar för att DU betett dig jävligt suspekt för det är ju inte heller en jättekonstig relation.

    Tror man på allvar att man kan bete sig precis hur hemlighetsfull och suspekt man vill och ändå ha sin partners förtroende så ÄR man nog en väldigt konstig individ. Förtroende är inget man går gratis, det är något man gör sig förtjänt av.
    Jag är ju inte här för att döma till någons favör. Men poängen är väl att om man nu är oskyldig så är det inte en speciellt konstig reaktion. 
  • Tukt
    Anonym (sådär) skrev 2024-03-18 19:01:02 följande:
    För att vara någon som påstår sig "inte döma" så verkar du vara väldigt dömande vad gäller rota i andras telefoner och utgår ifrån att personen är oskyldig trotts att du inte har en aning om det är så och utgår även ifrån att rota i andras telefoner gör man såklar heeeelt utan anledning.

    Nej, du är inte det minsta objektiv.
    Nu vet jag inte om jag har påstått mig vara fri från att döma. Men i det här fallet gör jag det inte. Jag bara säger att de flesta som råkat ut för det, skulle nog reagera som TS partner. Det är inte att döma. 
  • Tukt
    Anonym (sådär) skrev 2024-03-19 01:24:19 följande:
    De flesta som råkat ut för en partner som beter sig suspekt hade nog reagera precis som TS gör.

    Så ja du är fortfarande extremt ensidigt och ser det bara från hans sida och utgår ifrån att han är oskyldig trotts att du inte vet om det är så.
    Sluta diskutera mig, och håll dig till tråden.
Svar på tråden Är min man otrogen?