• Sk007

    Varför är jag smal?

    Agda90 skrev 2024-03-20 10:39:36 följande:
    Jag skrev INGENSTANS att smör ger obalans mellan omega 3 och 6 utan att när man intar växt baserade oljor får man för mycket omega 6 i sig. 

    Om du tittar på fördelningen idag på vad vi äter så får vi i oss för mycket kolhydrater. Det fett vi får i oss är oftast inte av bra kvalitet (margarin, växt baserade oljor) då folk har blivit inpräntade att det är de fetter de ska äta.  Det är fel att ge fettet orsak till ohälsa om man äter sig till ohälsa pga rekommendationer som är felaktiga. 

    Jag vet vad forskningen sa förr. Det är det jag relaterar till och att den forskningen baseras på lögner tack vare Ancel Keys. 
    Det är helt otroligt att Keys forskning fortfarande är en etablerad sanning. Att mättat fett och högt kolesterol skulle vara farligt är så långt ifrån sanningen man kan komma.
    Fortfarande medicineras det mot högt kolesterol och folk har becel på sitt vita bröd i tron om att det är nyttigt.

    Att livsmedelsverket fortfarande upprätthåller dessa myter gör att mitt förtroende är noll för allt vad socialstyrelsen står bakom.
    Det spelar ingen roll om de kommer med råd om allergier, vaccinationer eller hygienråd. De har bevisat gång på gång att de är köpta och kan således inte tas på allvar.
  • Sk007

    Jag har varit med om många som säger att de kan äta vad som helst utan att gå upp i vikt, men när man ser vad de äter visar det sig att de alls inte är särskilt stora i maten.
    Som någon skrev tidigare, räkna kalorierna så får man en bättre insikt i hur mycket du äter.

Svar på tråden Varför är jag smal?