Inlägg från: Anonym (fdPåJakt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (fdPåJakt)

    Är skägg alltid en turn-off?

    Anonym (Kapten) skrev 2024-03-19 16:44:48 följande:
    Är skägg alltid en turn-off?

    Vad säger ni kvinnor? (och män som tänder på män). Är det alltid avtändande med män som har skägg? då tänker jag ett mer ordentligt skägg, inte skäggstubb eller liknande. Givetvis tänker jag att det är ett välvårdat och omskött skägg, inte en stor borste.

    Tycker man ofta hör att folk tycker det är avtändande. Jag tycker det är synd, skulle aldrig ta bort mitt skägg för jag trivs i det och har jobbat hårt för att det ska se bra ut, men det är ju synd om alla andra tycker man är ful eller så.


    Min uppfattning är att det finns enormt mycket fler kvinnor som föredrar skägg och manlighet än tvärtom. Det ska helst vara snyggt, kort och välvårdat. OMG vad jag fick ligga mycket när jag lät det växa ut lite på hakan... Glad
  • Anonym (fdPåJakt)
    Anonym (Ja) skrev 2024-03-20 15:25:21 följande:

    Låter inte det minsta trovärdigt. Skägg fångar upp både bakterier och matrester som sen sitter där och gror in så skägget börjar stinka. Usch!

    Att ansiktet tar emot bakterier är struntsamma då ansiktet är lätt att tvätta rent. Hur många sunkgubbar tvålar in sitt ansiktsburr lika ofta? Uäää Kräks


     


    Om det skulle vara som du säger, borde mänskligheten ha dött ut där på den afrikanska savannen när våra förfäder inte hade någon möjlighet att påverka sin hårväxt. Det naturliga urvalet hade inte gillat om männen var vandrande bakteriehärdar.
  • Anonym (fdPåJakt)
    Anonym (Nja) skrev 2024-03-20 19:58:32 följande:

    Tycker inte det är fult eller avtändande på något sätt! Glad  Men det är så underbart ljuvligt att kyssa en nyrakad man 😍 SÅÅ mjukt och lent! Samma om man ska bli slickad! Jag tycker det är mycket skönare med en len och nyrakad karl mellan benen Drömmer


    Man ska se till att inte ha stubb vid oralsex; det ska vara så pass utväxt så att det inte skaver. Jag brukar även använda skäggolja för att få det lite exra mjukt och lent när hon förväntar sig att jag ska ge oralsex.... blir så lent och mjukt då.
Svar på tråden Är skägg alltid en turn-off?