• Anonym (M)

    Städa bort äcklet? Pojkvän sur

    Om du får bo hos honom så får du väl rätta dig efter vad han tycker. Annars vet du var dörren är.

  • Anonym (M)
    Anonym (Hon) skrev 2024-03-25 17:49:46 följande:
    "Får bo"? Han vill ha mig här, han vill att jag flyttar in helt.
    Ja då får du ju bo där. Om hans åsikter om hur ni ska sköta hemmet och djuren inte passar dig så vet du fortfarande var dörren är.
  • Anonym (M)

    Han bad om hjälp så tramsigt att inte bara hjälpa till då. Och ställa till en diskussion. På grund av något slags principer. Varför ska dina principer gälla i hans hem där du är tillfällig gäst? Du verkar bortskämd och otacksam. Flytta därifrån om galoscherna inte passar.

  • Anonym (M)
    Anonym (Gammal man) skrev 2024-03-26 18:41:08 följande:
    Bajset behöver städas upp i nutid och en mogen hantering kan inte vänta till de flyttar isär. Hon säger att det är fråga om en pojkvän och att de bor under samma tak där det finns katt. Löjeväckande att prata om vems katt det är. De får båda städa lådan eller så har man inte katt. Om ts var missnöjd med att det fanns katt borde hon inte flyttad in från början.
    Det tycker jag med. TS visste om situationen med katt och olyckor kan alltid hända, den kan bli sjuk så den bajsar utanför osv. Det kan en människa också. Något att tänka på
  • Anonym (M)

    Vad ska du göra TS om din pojkvän blir akut sjuk och bajsar på sig och behöver hjälp. Går du till andra rummet och väntar tills han tillfrisknar för att ta hand om oredan. Det kan ju stinka i flera dagar i värsta fall

  • Anonym (M)
    Anonym (Hon) skrev 2024-03-26 20:46:10 följande:

    Men lägg ner nu, tråden handlar om ett specifikt tillfälle. Ingen var sjuk och det var hans fel i dubbel bemärkelse att den ens uppstod.


    Tänker inte besvara fler tänk om-scenarion.


    Fast du påstår ju att du inte klarar av det. Då kan du också utveckla ditt resonemang. Men det kanske inte håller. Kanske du faktiskt klarar av uppgiften om det verkligen kniper.
  • Anonym (M)
    Anonym (Hon) skrev 2024-03-26 21:14:15 följande:
    En nödsituation är en nödsituation, det här var det inte. Han ville bara inte hantera det själv.
    Så trots allt så du kan alltså om du vill och tycker det själv.
  • Anonym (M)
    Tom Araya skrev 2024-03-27 03:39:32 följande:

    Hans ansvar, helt och hållet och utan tvekan.


    Klart det är hans ansvar, man kan ändå hjälpa till. Det är också TS ansvar att själv fixa tak över huvudet, men ändå har han hjälpt henne med det nu, trots att det inte är hans ansvar. Det är inte fråga om vems ansvar det är.
Svar på tråden Städa bort äcklet? Pojkvän sur