• averagejoe

    Hur träffar man någon IRL?

    Anonym (undrande) skrev 2024-03-29 22:03:19 följande:

    Tack för allt engagemang. :)
    Ett annat tips jag fått är att göra saker själv, för att fler vågar ta kontakt med någon som är ute själv än någon som har en kompis med sig. Jag har trott att jag är rätt bra på det, men det jag gör själv är sällan något mer spännande än att promenera eller shoppa. Alternativt väldigt kvinnodominerade aktiviteter.
    Nu har jag bokat in en konsert jag ska gå på själv, ett prova-på-tillfälle på en dansskola och fågelskådningskvällar för nybörjare. Inga krystade saker jag gör bara för att träffa någon, utan för att jag ändå vill göra just de sakerna.

    Funderar på hur man blir bättre på att våga prata med nya människor. Steg ett är är väl att lägga undan mobilen, våga le och möta ögonkkontakt. Försöker påminna mig om att alla relationer utöver ursprungsfamiljen ju börjat med att man börjat prata med en främling... Någon som blivit modigare på detta och hur har det gått? Det behöver ju inte leda till att man gifter sig med nån man börjar prata med liksom, men tänker att man får ett roligare liv med fler spännande möten.


    Hårdvalutan på dejtingmarknaden är utseende. Är du riktigt attraktiv har du aldrig problem att hitta och hålla kvar en partner. Oavsett kön. Vi män tror att en vältränad kropp innebär massor av napp. Inget kunde vara mer felaktigt. Ett attraktivt ansikte överträffar allt, speciellt ska du ha fina ögon.

    Kvinnor är generellt dåliga på att flirta och ta första steget. Tryggare då att bara göra sig tillgänglig och passivt vänta på ett erbjudande av rätt man. Som inte kommer om du inte är riktigt snygg. Så rådet till dig är att vara den som tar första steget när du känner intresse.Utsätt dig för risken att bli nobbad. Gör du det har du utkonkurrerat 90 procent av dina kvinnliga konkurrenter. 

    Funkar bra oavsett plattform du råkar befinna dig på.
Svar på tråden Hur träffar man någon IRL?