• Anonym (Fia)

    Män som är hopplösa med kvinnor,..

    Känner inga med det problemet i min vardag, men då jag spelar mycket dataspel i sociala sammanhang stöter jag relativt ofta på dem. 


    Nu kommer det hävdas att det är pga spelandet, men riktigt så enkelt är det inte. Gamers blir väldigt frekvent ihop med andra gamers. Många parrelationer bildas (tyvärr är också många otrogna, förutsätt inte att din normalt introverta partner som aldrig ens märker att någon flörtar med dem i vardagen inte gör det online eller ett det inte är blandat kön på de de spelar med) och många träffar ny partner på samma sätt flera gånger (vissa har man ju känt i flera decennier så relationer tar ju slut ibland även om de är seriös)
    Men de som aldrig gör det trots att de är singlar står ofta ut. Då det är ju en manligt dominerad miljö så är ju även de flesta av dessa män. 


    Någpt som är gemensamt för i princip alla dessa som inte hittar någon är att de inte umgås normalt med kvinnor som vänner. De interagerar endast med kvinnorna om de tror de ?har en chans?, dessutom försöker de eskalera till mer än vänskap på tok för tidigt , antagligen en desperation i kombination med att de faktiskt inte är intresserade av oss som personer, utan endast som en potentiell partner. Det hels med för tidigt är att de ofta misstolkar vänskaplig interaktion som någpt annat och uttrycker svartsjuka innan något ens är inlett. 


    Nägpn man umgås med och har roligt tillsammans med kan ofta leda till attraktion. Men någon som uppenbart bara är intresserad av att umgås för du råkar ha fitta och dessutom tror att de har någon form av äganderätt på dig bara för ni umgåtts lite blir extremt frånstötande. 


    Det är oftast helt ok (om än lite nördiga, men det är ju också de som lyckas i sammanhange) män när de umgås med andra män. Men de kan Inte umgås med kvinnor på ett normalt sätt och har ofta fått korkade idéer från amerikanska ?pickup artists? som bara gör allt värre i ett sådant sammanhang. 


    Jag tror nog att det i de flesta fall är vanligt förekommande är problemet i andra sammanhang också. De kan inte umgås med kvinnor på ett normalt vänskapligt vis och de är dåliga på att läsa av signaler om vad som är lämpligt när. 

Svar på tråden Män som är hopplösa med kvinnor,..