• Tecum

    Män som är hopplösa med kvinnor,..

    Jag kände flera och jag vet inte riktigt vad de gjorde för fel. de var sociala, hjälpsamma och trevliga men levde ensamma. Aktiva i föreningar och ofta ute på dans. Om jag ska killgissa tror jag att de gav upp, slutade försöka, vande sig vid singellivet. Kanske hade de svårt att umgås med kvinnor som vänner utan sökte sig till manliga sällskap. Men jag tror absolut att de kunnat få varsin kvinna om de lagt manken till.

  • Tecum
    Anonym (U) skrev 2024-03-28 20:16:52 följande:

    Känner en man som är runt 45. Han har aldrig haft en tjej och det skulle inte förvåna mig om han är oskuld. Han är lite udda och väldigt blyg. Direkt osäker när han är bland sådana han inte känner men bättre bland de han känner. Men han är jättefin, verkar ha bra värderingar och är så långt ifrån incels man kan tänka sig. Allmänbildad, beläst, kulturellt intresserad. Men han saknar charm och det är uppenbart att han inte vet hur han ska göra även om han lyckats få dejter ibland (fast aldrig en andra dejt). Utåt försöker han verka som att det inte gör nåt men jag ser att han lider av det. Tycker så synd om honom. 


    Sedan vet jag ett par andra ensamma men de förtjänar verkligen inte att träffa kvinnor med sina unkna värderingar. Men den första mannen ömmar jag verkligen för. 


    Varför vågar du inte ge honom några tips då, om förändringar han behöver göra? Även om det är känsligt tror jag att han skulle uppskatta det. Bara det att du visar att du förstår och bryr dig kan vara en hjälp.
  • Tecum
    Anonym (U) skrev 2024-03-29 16:51:50 följande:
    Jag har mina saker att hantera. Även om jag tycker om honom tycker jag inte det ligger på mig att hjälpa honom.
    Okej. Tyvärr tänker nog många som du.

    Tråden är intressant, den visar att det svåra egentligen inte är att träffa någon. Det är nästa steg som är problemet, att väcka rätt sorts intresse. Förmågan att interagera socialt, att varken vara för på eller för försiktig. Förmåga till självkännedom och att kunna lyssna, vad har jag att erbjuda, vad söker hon?
Svar på tråden Män som är hopplösa med kvinnor,..