Inlägg från: Anonym (Tjejen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tjejen)

    Män som är hopplösa med kvinnor,..

    Anonym (tS) skrev 2024-03-28 22:26:33 följande:
    Jag tror att nyckeln jag söker är fel. Jag behöver hitta nyckeln till mig själv och sluta försöka vara vad jag tror är vad kvinnor vill ha. 
    Garanterat. Det värsta jag vet är folk som ger mig det dom tror att jag vill ha, det är inte genuint och är lätt att se igenom. Manipulation över huvudtaget går bort.

    Att vara bekväm i sitt eget skinn och med sin personlighet är nyckeln till ett bra liv överhuvudtaget skulle jag säga. Vad gäller partners är det lättaste steget att träffa någon, att sen ha en bra relation är den verkliga utmaningen. Dom som har en mask på sig förlorar den efter en tid ändå så att låtsas vara något man inte är ger en dissonans, det är en klar röd flagga. Varför döljer man sitt verkliga jag liksom, inte av bra skäl.
  • Anonym (Tjejen)
    Anonym (Några) skrev 2024-03-29 00:07:25 följande:

    Kanske världen vore lite lättare om man bara gav andra en chans. Det behöver inte innebära att man träffar en ny partner eller vän, men det finns verkligen inget att förlora på att vidga sina vyer.


    Jag kan nog tycka motsatsen här faktiskt. Tycker att man vinner på att se människor för vad dom visar upp, deras handlingar säger vem dom är. Får man en känsla av att dom inte passar med en själv så tycker jag man ska lyssna på den. Menar inte att det är dåliga människor på något sätt, mer att ens intuition säger att dom inte är en bra kombination med en själv. Finns gott om människor som accepterar alldeles för mycket från andra, både i vänskaper och förhållanden.
  • Anonym (Tjejen)
    Anonym (Några) skrev 2024-03-29 11:36:44 följande:
    Ja det har du iofs rätt i. Men jag gav en chans till en vän som jag inte trodde jag skulle passa ihop med. Det ledde till att jag fick en positiv överraskning, hon var inte så som min första intryck sade mig. Jag hade förväntat mig en snobbig, arrogant person, men hon var bara lite mer ärlig än många andra jag känner. Efler jag lärt känna henne ännu mer har jag helt omvärderat mitt första intryck. Hon är numera en av mina mer lojala vänner.

    Ibland kan man bli överraskad.

    Ett annat exempel var en kille jag tyckte verkade vara en riktig f-boy, Han hade en sexighet som fick tjejer att bli knäsvaga. Denna kille studerade samma ämne som mig,och vi hamnade i samma studiegrupp. Från början tog jag så mycket avstånd jag kunde, för att jag ogillar kaxiga, självsäkra typer. Efter ett tag upptäckte jag att han inte alls var så självsäker som jag trott. Han var en rött mjuk kille. Det slutade med att jag själv blev en i mängden som föll för honom.

    Efter det har jag försökt att inte lita allt för mycket på mitt första intryck, och försökt se om mitt intryck kan omvärderas.
    Du tänker på första intrycket ja. Jag har ju levt så många år nu när jag närmar mig 50 så förkastar inte folk första gången jag träffar dom ungefär, jag vet hur vissa situationer kan påverka andra. Det som ser ut som arrogans kan vara blygsel etc. Tänker mer på att folk visar vilka dom är efter ett litet tag, där bedömer jag och vet vad jag tycker är bra och vad som passar mig mindre bra. Att då välja att lägga energi på rätt människor för mig är vettigt, blir gladare av det.
  • Anonym (Tjejen)
    Anonym (Quintus) skrev 2024-03-29 14:51:02 följande:
    Håller fullständigt med. Tror också att man bidrar till en bättre värld genom att uppskatta saker som är positiva. Avskyr tänket att andra förväntas ge avkall på egna känslor i någon form av godhetstänk. Blir så ojämlikt och falskt. Sen så är det skillnad på allmänt hyfs och artighet, vilket alla kan kosta på sig.
    Ja, det blir mer sant så när man följer vad man faktiskt tycker och känner. Vi finns inte till för andra i den meningen. Sen tycker jag att man definitivt visar hyfs och artighet ja men ser ingen mening i att sätta andra före mig själv beroende på vad det gäller. Ens barn t ex, där sträcker man sig hur långt som helst ungefär. Men inte när den där kollegan som inte var så värst respektfull förra mötet gör samma sak igen.
Svar på tråden Män som är hopplösa med kvinnor,..