Inlägg från: Anonym (Tydlig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tydlig)

    Hon har så bråttom

    Men hon ger ju dig år av sitt liv? Förstår du inte att hon vill veta om ni har samma syn på hur ni vill ha livet. Om inte måste hon ta det svåra beslutet att göra slut och hitta någon annan som vill samma saker, vilket kan vara en jättejobbig tanke. du måste förstå det och förklara för henne hur du ser på framtiden, alternativt förklara att du kanske inte kommer att vilja ha barn, hus och familj. Inte så kul att leva i ovisshet i åratal, speciellt om man älskar personen men inte vet om det kommer att funka för att denne vägrar prata om viktiga saker. Hur gamla är ni? 

  • Anonym (Tydlig)

    Tror inte de flesta tycker det är sent att skaffa barn vid 30. Det folk säger är att om det är viktigt för en vill man åtminstone veta att det är dit man är på väg. Att hantera ett break-up och sedan påbörja letandet efter en ny partner efter 30 kan däremot kännas jobbigt. Nu är det ju uppepå det total ovisshet på okänd tidshorisont innan ts tjej ens vet om hon behöver påbörja den processen. 

  • Anonym (Tydlig)

    Men det är ju ingen som säger att TS måste skaffa barn med henne., eller någon alls. Hon har ju väntat nåt år och vill bara ha svar på frågan om han vill det eller ej, och om han ens vill flytta ihop? Tycker inte hon låter särskilt hysterisk heller, det är ju snarare ts som vägrar svara på hennes frågor som är lite konstig. Lite haltande relation liksom.  


    Konsekvensen om han inte vill eller inte ens vill prata om framtiden är ju att hon gör slut bara. Det är ju bara ifall TS vill ha henne kvar i sitt liv som han måste förstå varför hon ställer frågorna och agera därefter. Det är ju det folk menar med råden. Inte att män i allmänhet är skyldiga kvinnor att göra dem med barn! 

Svar på tråden Hon har så bråttom