• Ninis

    BF februari 2006 Stockholm - del 7

    Ja, här fortsätter vi att tjattra!

    Vi är ett gäng som hållit ihop sedan september 2005.


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Svar på tråden BF februari 2006 Stockholm - del 7
  • alexandr

    Fick ni info om att p.o.p rean startat? Jag är ju medlem i deras klubb men fick ingen info, har fått tidigare år.

    Jag hade siktat in mig på en knallrosa skaljacka som ju kostar 800 kr på ordinarie pris och som jag hoppats hitta på rea. Jag kollade på p.o.p men expediten sa att de visserligen startat rean men först kommer att sätta ut utekläder på rea längre fram, fast hon fick inte säga när... Jag tycker detta är krångligt, vad tror dom att man skall titta in hos dom varje dag eller? Hursomhelst, jag köpte eländet till ordinarie pris och då de har 3 veckors öppet köp så kommer jag lämna tillbaka jackan om jag hittar den på REA (om jag lyckas lista ut när den startar )

  • alexandr

    Jo glömde säga att de endast hade 30%, vilket jag också tycker är dåligt för de sätter ju ned till 50% lite längre fram.

  • alexandr

    Nu har jag fått klarhet i det hela. De har ett nytt rea system för i år som sker i etapper, först 30% innerkläder, sedan ytterkläder samt 50%. För att få info måste man se till att de har ens mail. De hade tydligen fått mkt klagomål kring detta på kundtjänst

  • Ninis

    Japp, jag fick mail från P O.P.


    Tidigare har rean alltid varit lördagen innan barnbidraget. Så det kanske är då ytterkläderna kommer att reas alexandr.


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Catten28

    jag har oxå fått mailet.

    idag var vi till läkaren med båda barnen, visade sig att båda har öroninflam. Suck det är Vivs 2 på 3 veckor, läkaren skickade en remiss till öronspecialist på en gång.
    så nu är det pencilin tre ggr om dagen, 5 dgr för John och 10dgr för Viv. John var så duktig hos doktorn. Jag måste ta medicin som blåa doktorn gett mig (hon hade blå kläder)
    Själv är jag på bättringsvägen men jag har ont i lederna, känns nästan som foglossning.
    T fick feber nu på kvällen så jag antar att han nu går ned för räkning.
    O han ska på tjänsteresa nästa vecka.

    singhis, john längtar till dagis, varje morgon vi vaknar räknar han upp alla kompisar som han ska leka med. På måndag då ska jag till dagis mamma, åka buss.

    Ni som har två barn, hur gör ni när ni lägger dom? Om ni gör det ensam och tillsammans,
    jag låter john titta på bärbara dvdn i sängen medans jag söver Viv sen söver jag honom när T är borta, om han är hemma tar vi varsit barn. John kan fortfarande inte somna själv utan man måste ligga brevid honom.


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
  • Ninis

    Catten,
    Stackars barnen, inte kul med ÖF. När Engla har fått penicillin har hon bara ätit två gånger om dagen. Vilken bra läkare som skickar remiss direkt. Engla brukar ju ha ÖF två-tre gånger på hösten och två-tre gånger på våren, men det är aldrig någon läkare som reflekterat över det.

    När det gäller läggning av barn, så har jag det väldigt lätt. Jag är ju själv hemma tre-fyra kvällar i veckan, så det är tur att det är så lätt.

    Lägger Elvira i sängen kl 19:00, släcker lampan och går ut. Hon somnar själv inom fem minuter. Engla tittar på Snobben under tiden. Snobben börjar 18:55, så det är perfekt.

    När Snobben är slut kl 19:20 lägger jag Engla i sängen, släcker lampan och säger god natt. Går ut ur rummet och lämnar dörren öppen. Hon somnar själv inom 5-15 minuter. Vissa kvällar kan hon krångla och ropa och säga att hon vill ha olika saker eller att hon inte vill sova, speciellt om J är hemma. Är mycket lättare när jag är själv hemma.


    I dag ska vi på julgransplundring på mitt jobb.


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Catten28

    singhis, oj va skönt,

    du kan ju begära att de skall skicka en remiss.
    läkaren sa til mig att Olivia är i sin språkutveckling nu och att öroninflam kan hämma henne för att vattnet i örat gör att hon inte hör ordentligt och att det kan bli aktuellt med rör i örat. har man många öroninflampå kort tid bör specialist titta på öronen

    john har kliat sig i natt och har utslag i knävecken över ögonen och i armålorna, jag är rädd att det är pencelinet så vi har bokat tid till läkare 10.20, känns lite jobbigt att det är helg och jag inte kan få tag i hans allergiläkare förrens på måndag.


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
  • alexandr

    Catten: Oj vad jobbigt med öroninflammation och utslag hoppas det inte är penicilinet. Bra med tid hos läkare så man slipper åka till akuten.

    Singhis: Vad smidig nattningsrutin Guld värt

  • Catten28

    har nu fått annan medicin och änn så länge inget kliand. ska ringa hans läkare på måndag, vi har tid den 21 januari för provtagning ska vbe att de även testar pencilin då eller kåvepin (stavning??) för att se om han reagerar på det.


    annars är vi på bättringsvägen nu och ingen feber ja förutom T


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
Svar på tråden BF februari 2006 Stockholm - del 7