• Ninis

    BF februari 2006 Stockholm - del 7

    Ja, här fortsätter vi att tjattra!

    Vi är ett gäng som hållit ihop sedan september 2005.


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Svar på tråden BF februari 2006 Stockholm - del 7
  • Catten28

    linusen, skönt att det går bra på dagis


    John & Olivia- Min vackraste kärlek
  • Ninis

    Catten,
    Vilken attans otur han haft lille John! Hoppas han inte känner sig alltför mörbultad i dag.

    Det var nog ingen magsjuka för Engla har inte kräkts något mer och har inte varit dålig i magen heller. Så hon kräktes nog p g a febern.


    Jag är skittrött i dag. Engla kom in till oss vid 00:30 och har snurrat runt i sängen och varit vaken till och från. Vid 02:45 var det nappistoppning hos Elvira. Sen ringde Johans väckarklocka kl 03:00, då vaknade Engla och var törstig. Jag somnade inte om förrän efter Johan hade gått vid 03:45. Elvira vaknade 05:10 och Engla 05:30. Hur lyckades man få TVÅ morgonpigga barn . . . . .


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Klina10

    Coccos - har ni vart i Thailand, (jo det har jag för mig)...Hur var det??

  • Linusen

    Måns är superdålig. Han hade lite lägre temp igår (38,7) efter att ha haft 40 grader hela helgen (39 med alvedon). Idag kändes han varmare igen och blev helarg när jag skulle ta tempen i örat. Tänkte att det kanske var öroninfl. så vi åkte till läkaren. Nu har han fått penc. trots att doktorn inte kunde se trumhinnan pga för mkt vax. Men han hade hög sänka så därför blev det penc. ändå.
    Det jobbiga är nu bara att M inte vill äta eller ta medicin så nu har han 40,1 och vägrar alvedon. Som tur är lyckades jag få i honom en dos penc. innan.
    Nu har jag precis tvingat in en supp. Kändes inte skoj...Hoppas den verkar snart. Blä för sjukor.

  • Ninis

    Ja fy för den jobbiga febern som härjar nu! På Englas avdelning är mer än hälften av barnen sjuka i hög feber.

    Engla har inte haft någon feber på hela dagen i dag, men hon ser fortfarande lite hängig ut på ögonen. Får se hur hon mår i morgon bitti, är hon pigg så blir det dagis.

    Hoppas Måns kryar på sig! Här har vi oxå fått tvinga i alvedon.


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Linusen

    Suppen gjorde illafall lite verkan. Efter en halvtimmes tupplur i mitt knä så gick vi ner för att kolla på tv. Då åt han macka och några citronkex och drack vatten. Sen ville han ha pasta och korv men det åt han inte så mkt av. Kändes lite bättre iallafall och jag fick i honom både inhalator och dos 2 av penc. Nu sover han.

  • Coccos

    Klina, ja tyvärr har vi redan varit där. Önskar att jag hade det framför mig istället. Vi hade det väldigt bra. Skönt och slappt och god mat. Ja, det vanliga helt enkelt. Ni skulle väl också till Koh Lanta? Vi bodde på Klong Nin Beach. Var i Thailand är det ni har varit annars? När jag var på Lanta för typ 7 år sedan var det "landet", de hade väl haft elektricitet i några år och det fanns många obebyggda strandområden. Nu var det inte riktigt samma. Fler hotell, fastän de flesta är små bungalow-ställen, fler affärer, internetställen här och var. Det finns fortfarande en del obebyggda områden längs stranden, men de bygger som galningar. Och det var helt klart fler svenskar nu än då. När åker ni?

  • Ninis

    Hade hoppats på att Engla kunde gå till dagis i dag, eftersom hon var feberfri hela dagen i går. Kollade tempen nyss men nu visar den 38,3!

    Får lappsjuka av att vara hemma med sjuka barn två veckor i sträck!!! Känner verkligen att jag inte orkar vara inne en hel dag till. Får väl ta med mig Elvira på en promenad sen, så får Engla vara hemma med Johan.

    Engla är ju pigg och rastlös och är gärna lite djävlig mot Elvira . . . . . så det är en hel del konflikter.


    Vad bra att Måns orkade äta lite. Det är ju ett gott tecken.


    * Engla 7 mars 2006 och Elvira 4 juli 2008*
  • Linusen

    Ja, jag håller med om att man klättrar på väggarna när man varit hemma några dagars. Det är såna tillfällen jag saknar stan. Det var så lätt att bara gå ner och köpa en kaffe och ta lite luft. Här känns det som ett projekt att gå ut och om man tar bilen känns det så stort. Det var lite mer folk där också.
    Idag skiner solen och M är bättre så jag är lite sugen på att gå en sväng med vagnen men risken är att M tycker att han ska leka och så. Det är han nog inte riktigt fit för än.

Svar på tråden BF februari 2006 Stockholm - del 7