• BasseKatt

    TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 12)

    Hej alla som fött tvillingar i början av 2007 samt alla andra som vill landa i denna goa tråd! Välkomna!

    Tidigare trådar med samma gäng:
    Tråd 1: www.familjeliv.se/Forum-11-222/m12268119.html
    Tråd 2: www.familjeliv.se/Forum-11-222/m15046511.html
    Tråd 3: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m18018307.html
    Tråd 4: www.familjeliv.se/Forum-11-236/m21405101.html
    Tråd 5: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m23964298.html
    Tråd 6: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m27097410.html
    Tråd 7: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m29894198.html
    Tråd 8: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m32909225.html
    Tråd 9: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m35403858.html
    Tråd 10: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m38417660.html
    Tråd 11: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m41499563.html

    Vi träffas då och då - ibland många, ibland få!
    Info om kommande träffar finns i separata trådar...
    Sthlmsgängets återfinns här:
    www.familjeliv.se/Forum-11-264/m44119610.html

  • Svar på tråden TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 12)
  • Anna i Hult

    Frida- Så jobbigt och så konstigt. Jag läste nu att även din pappas nya fru dött.. Nu blev det ju ÄNNU svårare med allt.

  • prinsessanfrida

    Hm... Ja svårare men ändå enklare. Av någon anledning gjorde det mig mer ledsen.

    Jag känner mig just nu fruktansvärt arg på min pappa som tom efter sin död förstör så för mig. De här åren med små barn kommer aldrig igen och jag HATAR att jag ska behöva må så dåligt IGEN. Jag kände det som att jag just börjat få ordentligt med luft igen och nu ska jag helt plötsligt behöva genomleva en tid med piss igen. Det lär ta minst ett år (beroende på hennes anhöriga) att få dödsbodelning färdig.

    När jag fräser åt barnen eller tvingas gå ifrån är det min förlust. Jag har svårt att beskriva men jag tror ni förstår. Just nu skulle jag ju lära Alfred simma, potträna tjejerna, lära Malte bokstäver (som han är superintresserad av). Vi skulle till Kolmården i veckan osv. De blir LIDANDE och jag blir FÖRBANNAD.

  • FruHeo

    Frida: jag vet inte vad jag ska säga, jag förstår att du är arg, ledsen och frustrerad på många sätt. Det har du rätt att vara. Jag tänker en massa massa på er som sagt. Skickar en massa massa massa styrka. Låter som om det kommer bli allt annat än enkelt de närmsta månaderna.

    Fia: men vilken människa, hon borde byta jobb!!!!!!!!!!
    Tycker helt klart att du ska ringa och fråga lite, säga att du inte är nöjd.

    Basse: skickar en extra kram. Hoppas att resan gick bra trots den helvetiska kvällen.

    Nu har jag ett litet skitgnäll, i förhållande till er andra. Men jag har beställt nya fina tapeter till tv-rummet på övervåningen på landet. Får tapeterna och vad händer, jooo jag har fått fel färg. Lila istället för grå-beiga!! www.familjeliv.se/hem/heoo/gallery/phpt3v6qo.jpg
    Men det värsta var när jag ringde till leverantören, de säger att det är ju iaf samma mönster på dem!!! Amatörer!

  • Virrmaja

    Fia gumman vart var det du var hos läkaren, lät precis som min jag hade mitt förlossningsförberedande samtal med..... idioter, det märks att moral och etik inte är med i deras läroplan när de går utbildningen...

  • FiaEleonora

    Tack tjejer!!!!!!!

    Jo har nu pratat med en UNDERBAR bm på specialisten. Helt fantastisk!!!! Vi pratade huuuur länge som helst och hon berättade ALLT som skulle hända i och med snittet. Sen skulle hon in och läsa vad läkaren skrev igår men det var bara dikterat än så länge så hon skulle ringa upp igen ifall läkaresekreteraren hinner skriva ut det. Hon trodde att snittiden skulle finnas i diktatet och det gör mig än mer arg! Varför kunde hon då inte tala om det för mig igår? *grrr* Men men, känns mycket bättre nu och vi får se vad som händer. Annars skulle jag ringa igen på måndag sa hon.

    Jag hoppas bara att det inte var hon som ringde 3 ggr nu när jag satt i telefon med det där IDIOTERNA på fk!!!! *skogstokig* Ringde ju till dom i början när jag blev sjukskriven, INGEN sa åt mig att jag var tvungen att fylla i en blankett då. Ringde nu idag igen då jag inte hört ngt och då säger dom, varför ringde du inte och anmälde detta! Men HALLÅ det var ju det jag gjorde pappskallar!!!!! Eftersom jag inte hann få ngt schema på jobbet så får jag iallfall inga pengar de 2 första veckorna och sen visste han inte heller om jag skulle få några. WHAT? Ska be min chef fylla i papper och säga att jag skulle jobbat heltid där hela sommaren, HOPPAS de kan göra det!!! Så less på allt....

    Inget SGI har de räknat ut heller än, bebben kommer ju om 1½ vecka typ... HATAR FK! På riktigt!

    Ännu en graviditet med BARA besvär och skit........... Tack och lov kommer våran 3 sessa snart så allt bara är över... Känns som om jag vill lägga mig ner och bara gråta! Stackars er gulliga vänner som BARA får höra på mitt gnäll...  Fina fina vänner, stackars er som bara får höra mitt gnäll...

    virris-
    Förlåt att jag inte svarade på ditt mess igår, var lite "under the weather" så att säga... Men du är rå tuff i håret verkligen! Det passar din personlighet så sjukt bra! Skulle ALDRIG spara ut till långt igen om jag var du!


    * Savannah o Leah, mina mirakelprinsessor *
  • FiaEleonora

    Har skrivit ett inlägg till i min blogg om dagen ifall någon vill läsa om fortsättningen... Står bla snittdatum... www.fiaeleonora.blogg.se


    * Savannah o Leah, mina mirakelprinsessor *
  • Romanova

    Grattis Fia till snittdatum, det kommer att gå toppen.

    Vi fick vårt planerade snittdatum ca en vecka innan snitt. Exakt tidpunkt fick vi bara 1-2 dagar innan. Vi fick reda på att vi skulle vara nr 2 på morgonen, men sedan när vi kom in så var det ändrat så det var bara att rusa ner på en gång till op. Snopet, vi som hade tänkt förbereda oss lite mentalt osv innan, men sedan gick allt med en rasande fart.

    Basse - trevlig semester!

    Heo - trist med fel tapeter, hoppas det löser sig, lila färg är ju inte riktigt samma sak.


    Jag fick idag besked om att jag kommit in på mina två förstahands val som jag sökt till hösten, arbetsrätt och företagsekonomi. Tjoho! Nu får vi bara se var vi befinner oss. Jag har sökt distansutbildning så det går bra bara vi har IT-uppkoppling och lite barnpassning någon timme om dagen.

    Här 40+ puh! {#lang_emotions_sunny}

    Kram


    Lycklig mamma till älsklingarna Clara & Cassandra
  • FiaEleonora

    Romanova-
    TACK! Underbart med värme, AVIS! Men nu mot kvällningen har solen börjat titta fram. UNDERBART! GRATTIS att du kom in!!!!


    * Savannah o Leah, mina mirakelprinsessor *
Svar på tråden TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 12)