• BasseKatt

    TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 12)

    Hej alla som fött tvillingar i början av 2007 samt alla andra som vill landa i denna goa tråd! Välkomna!

    Tidigare trådar med samma gäng:
    Tråd 1: www.familjeliv.se/Forum-11-222/m12268119.html
    Tråd 2: www.familjeliv.se/Forum-11-222/m15046511.html
    Tråd 3: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m18018307.html
    Tråd 4: www.familjeliv.se/Forum-11-236/m21405101.html
    Tråd 5: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m23964298.html
    Tråd 6: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m27097410.html
    Tråd 7: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m29894198.html
    Tråd 8: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m32909225.html
    Tråd 9: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m35403858.html
    Tråd 10: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m38417660.html
    Tråd 11: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m41499563.html

    Vi träffas då och då - ibland många, ibland få!
    Info om kommande träffar finns i separata trådar...
    Sthlmsgängets återfinns här:
    www.familjeliv.se/Forum-11-264/m44119610.html

  • Svar på tråden TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 12)
  • Pico

    Men Heoo!! Vilken nyhet! GRATTIS!! Hoppas din kropp håller sig mer stabil den här gången, så det inte blir som förra med risk för ditt liv! KRAAAAAAAAAAAAAM!


    Gräset är inte grönare på andra sidan, det är grönare där man vattnar!
  • FiaEleonora

    Tack för alla grattis!! Vi mår bra, både lillräkan och jag! Har skrivit om det i min blogg om någon vill läsa.

    www.fiaeleonora.blogg.se

    heoo-
    åååhhh underbart!!! STOOOOORT GRATTIS!!!!!


    * Savannah o Leah, mina mirakelprinsessor *
  • Tvillingmamma2007

    Fia:
    Shit vilken dramatisk förlossning! Åka helikopter in det har nog inte många gjort men gud vad läskigt! Tur att det gick bra och söööt är hon ju lilltjejen och gulliga storasystrar!

  • Anna i Hult

    Fia-Så skönt att det gick så bra och så fort! Det var nog bra du blödde, för då minskar blodtrycket och du slapp havandeskapsförgiftning. Jag skulle nog mått bra av en blodförlust vid mitt snitt också. Alla lycka till er alla fem!

  • Tvillingmamma2007

    Minns att jag förlorade dryga litern blod vid min vaginala förlossning men jag hade inte risk för havandeskapsförgiftning vad jag vet. Minns att jag blev rätt spak efter förlossningen men fick rätt hög feber med och frossa varför får man det, nån som vet?

  • FruHeo

    Fia: grattis igen! Vilken dramatisk start på förlossningen. Men skönt att allt går bra.

    Tack för alla grattis. Det är så oplanerat det bara kan bli, men ack så välkommet. Vi hade redan lite löst pratat om ett barn till, men det gick lite fortare än vad vi tänkt. Att vi vågar, ja ni, ibland måste man våga satsa!

    TM: Det blir i skiftet jan-feb, om den är kvar tiden ut. Hahaha ni kommer att dö när jag berättar, jag lovar! För på första vul:et i v typ 7 var den lite liten för sin vecka, men de valde att kalla mig två veckor senare igen (läs: jag insisterade.... ) och då var den plötsligt stor för sin vecka, men man såg också en tom hinnsäck. Helt otroligt! Fast visserligen misstänkte jag att det var två i ett tidigt stadium även om de flesta ansåg att jag bara var nojig! HA!
    Men jag måste säga, fy fan vad skönt att det bara är en som lever. För min och kroppens skull. Ja för de andra med, men ffa för min skull.

    Pico: kroppen har inte precis varit snäll och trevlig sista tiden, men det är långt ifrån som det var sist. De har gärnkoll på mig, ul varannan vecka, läkarbesök, en massa prover varje vecka.

    Men det som känns bäst just nu är att maken är så otroligt glad, han sjunger, skrattar, ler, verkar tycka att detta är helt amazing. Jag är nog lite mer reserverad.
    Men Saga och Melina börjar nog fatta att nått är i görningen. För de klappar på magen och så. Har säkert sätt att jag gör det. HIhihi

  • Tvillingmamma2007

    Heoo:
    Shit! Ja nog måste enäggs vara ärftligt allt! Helt sjukt juh! Hoppas du får må bra nu och att bebben stannar tiden ut.

  • Mini Pantern

    Halloj i från regninga Falkenberg.

    STORT GRATTIS Fia och Stefan till er söta lilla tjej. Vilken dramatik det blev till slut men skönt att det gick bra.

    Heoo: Vilken hemlis du gått och burit på. Stort Grattis till dig också.

    Vi är just nu i Falkenberg och här fullkomligt öser regnet ner och killarna håller på att riva både husvagn och tält. Nyss kröp de under förtältet och ut i regnet och kommer in och det rinner om dem, precis som de kommit direkt ur duschen MEN de tokskrattar bägge två. Jaha det är bara att ta fram torra kläder (igen )

  • FiaEleonora

    heoo-
    näää!! det är helt otroligt!!! Men skönt för din kropp att det "bara" är en!!!!! måste ha missat, har du skrivit vilken vecka du är i???


     


    Tack gulliga ni!!!!!


     


    Så jobbigt har vi det här... Tvångsmatning varannan timme dygnet runt och så tvillingar på 2½ år... Novali fortsätter att gå ner och hennes billirubin går upp. Nu har hon tappat nästan 200 gram och för att vara så liten är det ganska mycket. Hon väger nu 2370 g och har ett billirubin på 279... (300 så blir vi inlagda igen och hon får sola) Men det syns inte så mycket på henne, kommer ihåg att Savannah var tokgul och hon hade bara ett värde 190 ngnting... Men Novali är rödare i skinnet så det är väl därför... Tillbaka igen imorn för nya prover och ny . Nu kör vi stenhårt och matar i så mycket det bara går!


     


    Amningen går bra, har tokmycket mjölk men hon är en riktig liten dammsugare och suger för glatta livet. Ajajajajaj!!!! har skavsår everywhere... hon tar iallafall bröstet rätt ad jag förstår men det gör så j*dra ont....... Någon som ammat förr som kan säga ungefär hur länge det ömmar så här? Inte hela tiden hoppas jag för då slutar jag...


    * Savannah o Leah, mina mirakelprinsessor *
  • Anna X

    Fia: Grattis här också! Tråkigt att hon går ner och billirubinet upp. Axel och Gustav solade båda två, flera gånger på neo, men det är ju lite enklare att greja med när man fortfarande är inlagd. Hoppas det ger sig snart!
    För mig gick skavsår och ömmande bröstvårtor lite i vågor med Melker; med A och G hade jag inga problem alls, vad jag kan minnas. Det höll nog inte i sig så länge varje gång, om jag skötte det hyfsat, men det kom som sagt tillbaka lite då och då, konstigt nog. Han hade också bra tag, men han låg nog lite för långt ner (orkade och hann inte bulla upp lika mycket runt honom som med storebröderna..). Med M köpte jag bröstvårtsskydd, som små hårda "burar" av hårdplast som sätts i speciella amningsinlägg. Då får bröstvårtorna vila mellan amningarna och luftas (om man inte kan gå runt utan b-h).

Svar på tråden TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 12)