• NiXxI

    20:e tråden för effels egna supermorsor 2006

    {#lang_emotions_cheers} Nu drar vi igång våran 20:e tråd! {#lang_emotions_cheers}

    Vi är ett gäng supermorsor med barn födda i juni, juli och augusti 2006 som har hängt ihop sedan vi blev gravida hösten 2005.
    Och det är fortfarande liv i tråden. {#lang_emotions_tongue_out}
    Här fortsätter vi babbla på om oss själva, våra familjer och vårt vardagsliv.

    En del syskon har det blivit i denna tråd också och de är naturligtvis hjärligt välkomna att dela med sig av sina framsteg och syskonsnack

    Våra tidigare trådar:

    (nov05-dec05)
    (dec05-mars06)
    (mars06-juni06)
    (juni06-sep06)
    (sep06-nov06)
    (nov06-feb07)
    (feb07-maj07)
    (maj07-aug07)
    (aug07-nov07)
    (nov07-feb08)
    (feb08-maj08)
    (apr08-juli08)
    (juli08-okt08)
    (okt08-jan09)
    (jan09-april09)
    (april 09-jli -09)
    (juli 09-okt-09)
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m47748885.html (okt-09-dec-09)
    www.familjeliv.se/Forum-11-265/m45370989.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-265/m43033250.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-265/m37541903.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-265/m34871132.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-265/m32290610.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-265/m29453456.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-265/m26569823.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-265/m23803559.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-265/m20987971.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-265/m17639105.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-265/m14811439.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-265/m12205221.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-230/m9954725.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-237/m7849660.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-237/m6127378.htmlwww.familjeliv.se/Forum-11-237/m5324097.html


    jahapp
  • Svar på tråden 20:e tråden för effels egna supermorsor 2006
  • jossposs

    hampan. hej gumman Förstår att du är jätte less på att vara gravid nu, men tänk va skönt ändå att liten har stannat i magen såpass länge.... då vet du ju att det är max två veckor kvar, härligt härligt ! Hoppas ni alla mår bra!

    Hur mår ni alla andra då?? här är allt ok, men känner mig jätte seg i kroppen, tror jag börjar bli sjuk... pontus har nämligen varit febrig och förkyld i några dagar.. han var på dagis i dag då han var feberfri i går,men såååå trött i dag efter dagis lilla plutten. Själv är jag hängig, ligger för tillfället i soffan och orkar inte göra nåt... måste dock ta både disk och tvättmaskin snart. I måndags putsade jag fönsterna, så nu ser man ut ordentligt igen, HÄRLIGT att ha det gjort nu när det e vår och allt.

    STOR KRAM till er alla

  • Hampan

    Jossan:Jag funderade just vart du tagit vägen
    Ja det känns riktigt skönt att se ett slut på det hela. Hampus blev jätte glad när jag berättade att bebisen kommer om senast 2 veckor. Tror att han oxå är trött på att vänta. Han oroar sig nog en hel del oxå även om han inte säger det.
    Det stora problemet vi har just nu är Hampus och Micaels stockholmsresa på lördag. De ska dit och titta på SM-final i innebandy något som båda sett fram emot jätte länge. (Fick biljetter i julklapp). Jag hoppas att bebisen stannar kvar i magen tills de varit där eller oxå skyndar sig ut innan (men det ser inte så ut just nu). Vore ju typiskt om den kom just på lördag. Jag vet att Micael överväger att stanna hemma och jag tycker att det känns så himla fel. Är jag dum som känner så?

  • NiXxI

    Oj, du får allt hoppas bäse vill stanna i alla fall över helgen. Är det långt för honom att köra? Alltså från Sthlm?

    Vi är hemma på permission just nu med Thilda, alla proverna ser bra ut än så länge...odlingen har vi inte fått svar på. Men de misstänker ett elakt virus som satt sig på hals, hud och luftvägarna. Ska in i morgon igen.
    Det var så hemskt när de stack henne i händer och fötter och alla kärl gick sönder. Till slut fick en narkosläkare komma och sätta en i huvudet på henne.


    Men nu är hon som sagt hemma över dagen och natten om inget blir till det sämre. Hon är full i utslag och väldigt utmattad dock. I natt hade droppet åkt av och det hade runnit stora mängder blod, Anders sa att han var väldigt nära gråten då...


    jahapp
  • jossposs

    nixxi: men lilla snuttan då..... jag hoppas thilda blir bättre snart och att de kommer på vad det är!!!

    hampan. Förstår såklart att du känner dig osäker.. hade det varit jag hade jag ändå låtit de åka.. men sån är jag

    åh, jag är såå himla stolt mamma just nu...
    I fredags sa lina att hon ville ta bort stödhjulen på cykeln..... jag var lite anti och försökte förklara att hon nog var lite liten än. Men då förklarade hon att Elsa (hennes bästis som fyller fem år nu i maj) inte ha rnågra stödhjul..... försökte förklara att elsa är äldre, men hon propsade på att vi skulle ta bort dem.

    Okej tänkte jag, så vi provade.. jag sprang med och höll i henne typ 30 min.. johan tränade med henne en timme i Lördags,... sen bara hon kunde cyklar.. nu cyklar hon hela tiden.. hon har även lärt sig att starta och att bromsa.. hon är SÅÅÅÅ duktig våran lilla sessa... shit vad stor hon känns nu.. våran lilla Lina cyklar själv Härligt är det i af och man är ju måttligt stolt i afa

    E hemma m barnen i dag då de blev hemringda från dagis bägge två då de var konstiga i magen... så jag hämtade dem och vi har varit hemma och myst sen lunchen.

    Hoppas ni alla mår bra I helgen åker vi till stockholm och hälsar på min pappa, ska bli jättemysigt . KRAM

  • Hampan

    NiXxI:Skruttan då.
    Det är ca: 20 mil till stockholm så blir det som när Måns föddes hinner han inte hem, men jag håller tummarna för att bebis väljer att stanna i magen över helgen.
    Ta hand om er nu!

    Jossan:Jag kommer oxå låta honom åka och hålla tummarna på att bebis stannar inne i magen.
    Kul att Lina cyklar utan stödhjul. Måns har sina kvar, men cyklar för fulla muggar. I höstas vägrade han cykla, men det har lossnat nu vilket känns skönt.

  • jossposs

    Hampan: Vi håller tummarna att liten stannar kvar där inne Hoppas allt e bra för övrigt!

    Måste bara lägga in en bild här på barnen sen i helgen.. jag har nog världens busigaaste små skruttar, det bara lyser i ögonen på barnen
    KRAM på er

  • hallon80

    Bäst att man gör sig hörd Sitter på jobb...jag fick ju timanst på sjukhuset i Ystad så inatt jobbar jag extra...Och ja, när jag kommer hem ska F köra till jobbet så ska va vaken hela dagen..men det går.
    Allt är bra med oss...Linn ser fortfarande fruktansvärd ut med sina koppor...men tror vi är över det värsta. Fick slåss i tre dagar för att få visa henne för en dr. Suck.
    Allt lunkar på hemma, inga större katastrofer! Tur det.
    Hoppas på strålande sol hos oss idag med så Linn och jag kan va ute för tror jag kommer känna av tröttheten mindre då. Hoppas det i varje fall.
    Igår när jag och en kompis lämnat våra stora på dagis tog vi en promenad  via dr för att sen sätta oss på favvisfiket i solen och bara njuta! Sååå härligt.
    Nästan så jag e fikasugen idag med! Men måste komma i andra banor igen för min viktnedgång.
    Kan säga att hos är jag grymt sugen på en 3:a....så det är inte omöjligt att det kommer flera hos oss!:-O

    Joss
    Söta och luriga barn du har.

    Hanna
    Håller alla tummar att bebben tänker stanna över helgen på sitt mån bra ställe. Skoj för pojkarna att åka iväg.


    Mitt hjärta är komplett
  • Hampan

    Jossan: Allt är bra, känns så mycket lättare när jag fått en sluttid.

    Hallon:Spännande med en trea om det blir en. Hoppas din 3:e graviditet blir underbar i så fall
    Jobbigt att inte få sova, men som du säger det går nog bra.

    Nu ska vi iväg på utvecklingssamtal med Måns, får se om han får bannor eller ej

  • jossposs

    hallon. HÄrligt att kunna jobba några timmar så det blir lite klirr i kassan
    Hur har pluttan det med sina koppor? Pontan hade ju det när han var sex månader, det var jäkligt jobbigt, men nu är jag sååå glad att barnen haft det!
    Ja, de är söta och jäääääkligt busiga och luriga våra små barn Så ni är sugna på en till HÄr är det STOPP med barn.. blir inga fler här, utan vi e jätte nöjda med de vi har Hade mer än gärna suttit på uteservering och fikat m dig i eftermiddag.. härligt härligt.

    I göteborg har vi en strålande dag med sol och värme!
    Ha en bra helg alla! I morgon åker jag och ungarna på härlig helg till pappsen i stockholm.. barnen och pappa skall till "pippi huset".. kommer inte ihåg vad det heter just nu, men men

    KRAM

  • Neah

    Joss. Oj vad duktig Lina är. F har inte fått en två hjuling än. Hon var för kort när hon fyllde 3 år och nådde inte ner till tramporna. Nu ska hon få en när hon har namnsdag. 

    Hallon. Stackars Linn som har vattkoppor. Kan du skicka hit några så mina barn också får. Nosar upp de som har och går dit med barnen men än har de inte blivit smittade av någon.
    mysigt om det blir en 3:a hos er.

    Nixxi. Lilla Thilde då.

    Nu är jag en stolt mamma till en 1 åring! E fyllde 1 i onsdags och dela dagen firade och hurrade vi. Han går inte än men kan ta sig runt bara han har ngt. att hålla sig. i.

Svar på tråden 20:e tråden för effels egna supermorsor 2006