• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Feltryck01
    Orcha skrev 2013-02-27 16:58:57 följande:
    Passa dig för att svara någon som svarat någon bara.
    KränCht är bara förnamnet härinne.
    Hahaha jo jag märkte det du. Flört Har läst i tråden ett braaaa tag!
    Anonym skrev 2013-02-27 16:57:53 följande:
    Det lustigaste är de som svarar på anonyma inlägg som skulle kunna vara riktade till och stämma in på tusentals människor och när de blir ifrågasatta svarar de "Jag trodde det var riktat till mig..." Skrattande 
    Jamen du vet väl att man är ensam i världen med sina problem. Så är det ju faktiskt.
     
    Why don't you show me a little bit of spine you've been saving for his mattress?
  • Orcha
    Feltryck01 skrev 2013-02-27 17:23:26 följande:
    Hahaha jo jag märkte det du. Flört Har läst i tråden ett braaaa tag!

    Jamen du vet väl att man är ensam i världen med sina problem. Så är det ju faktiskt.
     
    It was love @ first sight, not the second though.
  • Anonym
    Anonym skrev 2013-02-27 00:24:27 följande:
    Ursäkta mig?! Du är ju inte heller så frisk!
    var h*n otrogen, eller skedde de andra två efter erat förhållande tagit slut?
  • Anonym

    du får ursäkta , tack för vänligheten att vilja ge mig en dyr tröja , men om jag inte minns fel så var det bara ett kort tag sedan du försökte föra mig bakom ljuset, och försöka vilseleda  vilket du inte klarade  som du vet så fungerar jag inte tillsammans med sånt, så du vill inte ha din tröja i gen då jag bad dig ta den så nu åkte den i soporna i stället... Tack och hej

  • Anonym

    Fan för dig. Du valde henne för att slippa känna svartsjuka, ingen vänder sig om efter henne och det gör dig nöjd och trygg, eller hur? Du fick en fru, även om hennes yttre är av den typ du föraktade en gång i tiden.  Nu har hon gjort sitt jobb, det du ville ha av mig. Helt aningslös verkar hon. Jag hoppas hon en dag får självkänsla nog att skita i dig.

  • Anonym (Insatt)

    Jag väntar på fler inlägg i följetongen om Lasse i Gävle. Vem är denne mystiske man och hur stort är Gävle egentligen?

  • Anonym
    Anonym (Insatt) skrev 2013-03-01 01:01:35 följande:
    Jag väntar på fler inlägg i följetongen om Lasse i Gävle. Vem är denne mystiske man och hur stort är Gävle egentligen?
    Trodde jag följt tråden hyfsat, men tydligen inte. Jag har åtminstone lite koll på Gävle, var står det om Lasse? :D
  • Anonym (en bekant)

    Sms till min secret love:
    Hej snyggo. Jag vill bara säga att jag tycker du har en fantastisk personlighet och en sjukt snygg kropp. När du kommer gående mot mig så bankar mitt hjärta på lite extra. Tror du sett på mig att jag rodnar ibland när du pratar med mig, men jag kommer aldrig erkänna det. Jag är gift och du är gift- så det kommer aldrig bli nåt mellan oss tyvärr. Men i min fantasi så kommer du emot mig, tar min hand och drar mig mot dig. Efter en lång och varm kram så kysser du mig ömt och länge. Sen ser du på mig med dina ljusa vackra blå ögon och backar undan. För det kan inte bli vi. Tror vi hade haft det fantastiskt tillsammans, men det får vi aldrig veta....

  • maaammaaa

    Här vaktar hela skaran av representanter för olika myndigheter. Vissa mer eller mindre iq befriade. De är så högutbildade att de vet att det är dem personligen du riktar dig till. De kollar din e-mail och tar reda på dina password, vad du heter, var du bor, dina facebookvänner som också anses vara andra klass personer eller farliga individer pga någon stor tatuering, dina facebookvänners facebookvänner och deras linkar på arabiska. arabiska = livsfarliga terrorister, dina ex,  dina hemligheter och högsta önskningar, den du helst vill leva ditt liv med, dina värsta hatobjekt (det är ju dem förstås), vad du handlar på affären, nåde dig om det innehåller koffein, hur du klär dig, obs det får inte finnas ölreklambikini och en camou skärmmössa som det står 50 cent på i din garderob, inga karatedräkter eller armekläder från annat land, Inga korsetter från hm.  Ajabaja spelar för hög musik i bilen, plump i kanten. Aha du har bott på hotell. Hotell betyder bordell på deras språk och du är förstås huvudpersonen som kostar 50 cent, alla som kommer in till hotellet är förstås på väg till ditt rum. De blabbar ut det över heeeela världens befolkning och gömmer sina egna brott bakom tystnadsplikten. Tack så mycket - I´ll get myself a HELL of a good laugh. Jag ska inte avslöja er....men ni behöver inte söka information om er själva på kinesisk internet nummeröversättnings sidor eller ryska övervakningssatelliter där man undervisar om västerländsk rättsäkerhet  - det finns en copy paste knapp som alla fl besökare har tillgång till och ni avslöjar er själva så lätt. Jag ska komma ihåg att blinka i hörnet på lervägen över åkrarna mitt ut i ödemarken när jag gasar iväg i 7 km i timmen åt höger så jag inte får böter och jag ska stå stilla med alla fyra hjul i tre sekunder vid stoppskylten på en öde gata. Inte undra på att misshandlare och brottslingar får leva loppan och skjuta folk när ni är upptagna med sånt här trams.  Nu ska jag dammsuga, men det är väl onödigt att avslöja det syns ju på infran. Min man undrade igår kväll om jag hade på någon dator eller elektronisk mojäng här inne så ni borde kolla era energislukande spionprylar, fast inte i helgen. Använd kikaren och titta på barnteckningar genom fönstret och bryt inte upp några låsta dörrar när vi är borta. Jag har flyttat på kaktusen. Den kåta kollegan får låna gubben men bara på sitt kontor och hon får tvätta hans underkläder själv. En annan sak som irriterar är när ni ringer och jag får springa uppför trappan ta upp luren och så säger ni inget. Snart svarar jag inte mer utan ni får ringa från någon gammaldags telefonkiosk till mitt mobila nummer så kostar det staten lite mer.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!