• Söndermarken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vi som har lite svårare att plussa kanske behöver någonstans att få "vädra"lite


    Lycka
  • Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
  • Maramina
    JZ79 skrev 2012-02-22 18:38:38 följande:
    Tilly, hur har det gått??? testade du idag?

    Ingen tant här...har nu gått 1 dag över tiden , men vågar inte hoppas...kärringen har lurat mig förr Testar imorgon bitti, ska till läkaren imorgon...vill ta ett test för jag vet han kommer fråga om jag är gravid innan vi diskuterar hur vi ska göra med mediciner mot min reumatiska värk..



    Eller så låter du honom testa. Säg som det är, att du inte vet.
  • JZ79
    Maramina skrev 2012-02-22 19:02:55 följande:
    Eller så låter du honom testa. Säg som det är, att du inte vet.
    Det är så nära bim, så inte säkert det visar nått om det inte är morgonurin Obestämd Egentligen hade jag lust att testa redan ikväll, men är så kissnödig idag å kan inte hålla mig så länge..känns som att morgonurin är bäst ändå Glad Håll tummarna för mig imorgon Solig
  • Vårväntanochlängtan

    Min svärmor pratar ofta om hur lätt hon hade att bli gravid, att hon i princip kunde planera månad hennes 3 skulle födas i, well kul för dig då Rynkar på näsan Hon tyckte att 7 månader lät mycket för genomsnittsförsöket, hon skulle bara veta att det är minsann inte så lätt alla gånger & hur det tär på en att bara ser minus hela tiden.

    Min mamma hade också lätt för att bli gravid utom med min ena bror (då de försökte väldigt mycket).Då tog det nästan ett år. Med dom generna trodde jag ju att det skulle gå betydligt enklare men vi försöker & vill väl för gärna helt enkelt Obestämd 


  • Josefinasfina
    Stinen10 skrev 2012-02-22 17:40:27 följande:
    Usch, jag lider med er Ciccie86Rynkar på näsan Det är hemskt när alla tjatar på en, vi hade samma problem, vi var båda i 30-års åldern o hade varit tillsammans sen jag var 23 så du kan tänka dig vilket tjat vi fick höra från alla håll... Men det sköna var att vi berättat för familj och närmaste vännerna om att vi hade problem på bebisfronten (jag har PCO) och fick specialisthjälp så där hade man en massa stöd!

    Och här sitter vi nu efter 2 års kämpande med en kula på 18 veckorGravid. (Ska på RUL imorrn, spännandeDrömmer)
    Så mitt råd är att aldrig misströsta och aldrig ge upp, när man minst anar det sker det oväntade. Och det finns alltid hjälp att få...

    Styrkekram på dig
    Åh vad härligt att höra! Jag blir glad för er skull:)
  • Josefinasfina

    Jag tycker att det är skönt med den här tråden då jag bara kan gå in och läsa lite vad ni andra skriver och plötsligt känner jag mig inte så ensam.

    Vi får ju inte heller det hela att fungera, Men imorgon bitti går planet till Mexico och där kommer jag att TA SEMESTER, ingen planerad barnproduktion och jag kommer att njuta av varje sekund med min älskade sambo och försöka att släppa det ledsna tankarna kring vår barnfrånvaro. Nu blir det drinkar, sol, bad, matfrosseri och bara njuta av;)

    Jag håller tummarna för alla er här inne, och tack för att jag får ta en liten del av era ord. 

  • BaPumba

    Josefinasfina: Underbart med semester! Ni gör helt rätt i att verkligen ta ledigt från allt och bara njuta riktigt ordentligt!

  • JZ79

    2 dagar över tiden å negativt test i morse...ingen tant i sikte heller! Bara att vänta då.....

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus