• Aniiee

    Dagens lunch

    Dagens lunch för slarviga Aniiee består av lätt förkolnad pommes frites med dippsås gjord på majonnäs, ketchup, oxfond, vitlök och BBq Grill&Mesquite.

    Vad består din lunch av? Vad får dina barn i skolan/på förskolan?


    Projekt 100 maträtter för under 30 kr per portion klar! On to the next one!
  • Svar på tråden Dagens lunch
  • klyban

    Rödspätta blir det senare.
    Sen om den blir klassisk och stekt med majonnäs och citron eller panerad ala Dansktvis, det återstår och se.

  • Aniiee
    klyban skrev 2017-04-14 11:29:57 följande:

    Rödspätta blir det senare.
    Sen om den blir klassisk och stekt med majonnäs och citron eller panerad ala Dansktvis, det återstår och se.


    Trodde faktiskt panerad var "klassiskt", men det kanske jag tror för att mormor var den hemma som oftast serverade spätta och hon var från Blekinge......
    Ordningen återställd
  • klyban
    Aniiee skrev 2017-04-14 12:57:45 följande:
    Trodde faktiskt panerad var "klassiskt", men det kanske jag tror för att mormor var den hemma som oftast serverade spätta och hon var från Blekinge......

    Inte här ;)
    Steker jag den hel så panerar jag aldrig.
    Utan bara salt och peppar.
    Men panerar den filead, funderade på om jag skulle göra den lite Dansk(rågmjöl, ägg, ströbröd och fritera/steka), så gör jag lite remoulade den Danska varianten.
    Alla älskar den (Y)

    Men nu kanske vi ska iväg och fiska lite, så kanske blir imon istället :$

  • Klickerträna

    Påskmatsrester:

    Köttbullar, prinskorv, kokt potatis, citronsill och skinksallad.

  • klyban

    Hitta någon mycket hög kvalitet på pasta, nån Barilla.
    Riktig god pasta.
    Så blev lök, vitlök som frästes i olivolja och en del pasta vatten.
    Krydda med nån ost jag hade(parmesan var slut) och en hel del salladslök.
    Det blev riktigt gott, och givetvis massor av svartpeppar.

Svar på tråden Dagens lunch