0 Följare 0 Följer

Frökensson

Planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

34 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2022-12-29 Frökensson svarade i tråden: Försöker bli gravida i vinter?:
Stort grattis!
Jag är också gravid :)

2022-12-02 Frökensson svarade i tråden: Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester:
Sucken

jag tror nog du kan vara gravid. Jag ser två sträck!

2022-11-29 Frökensson svarade i tråden: Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester:


Det var positivt :) tog ett ?testa tidigt? nu. 

2022-11-29 Frökensson svarade i tråden: Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester: ser absolut strecket. Du är säkert äl+ något mer för jag tror inte man brukar kunna ha de hormonerna så tidigt. Men det ser absolut positivt ut! Exakt samma för mig ikväll. Jag är äl+11 eller kanske 12.
2022-11-29 Frökensson svarade i tråden: Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester: Jag tror det är positivt! Ljusrosa. Inte grå. 11 dagar efter ÄL. Den understa är efter tiden men den översta är inom tiden. detta är RFSU testa ofta stickor så jag är oerhört sugen på ett.
2022-11-28 Frökensson svarade i tråden: Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester: Tog ett test till ikväll för att jag kände mig konstig. Blev ett sträck igen. Lite starkare och bredare denna gång (iaf irl) men fortfarande otroligt svagt och grå/rosa. Idag skulle jag haft min mens då jag.
2022-11-28 Frökensson svarade i tråden: Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester:


Är 11-12 dagar efter ÄL. Tog ett blankt test igår och idag tog jag detta. Syn en supersvag linje. Förstår att det kan vara spöksträck. 

2022-10-31 Frökensson svarade i tråden: Bästa produkterna för att öka chansen att bli gravid?: Ja. Så är det nog. Men har ändå hört att det finns vissa saker som kan hjälpa ägglossningen att bli starkare. Eller hjälpa perioden mellan ägglossning och mens att bli längre :) 

förstår.
2022-10-30 Frökensson svarade i tråden: Vi som försöker bli gravida september/oktober 2022: Jag hade beräknad mens idag. Men sedan jag slutade med minipiller har min mens kommit allt mellan 9-14 dagar efter ägglossning, idag är det 11 dagar efter ägglossning. Alltså behöver inte min app ha exakt rätt utan.
2022-10-29 Frökensson svarade i tråden: Vi som försöker bli gravida september/oktober 2022: Det hade jag också denna månaden. Men exakt samma dag som ägglossning. Kan det inte bara nidblödning? Eller är det för snabbt inpå tro?

Jag känner mig inte gravid längre. Jag gjorde det hela veckan som.