Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

51 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2018-03-09 Fruktolina svarade i tråden: Biomedicinsk analytiker, värt att plugga?:
Hur länge har din sambo arbetat som BMA, om jag får fråga? Hur är arbetstiderna förlagda? Vad jag ser och läser så får ny examinerade knappt 25000? Det är lönen som oroar mig som mest.

2016-11-15 Fruktolina svarade i tråden: Vad är det här? * Bild*: Jag klipper alltid mina naglar och av någon anledning kan jag klippa ned så långt jag kan. Har fått liknande symptom på samma stortå fast på andra sidan av nageln, vet inte om nageltrång kan orsaka på.
2016-07-11 Fruktolina svarade i tråden: Tips på mat för sjuk hund?: Frågan som ts ställde handlar inte om hotell i Wien som erbjuder "lyx vegmat" till hundar, förstår inte hur folk inte kan hålla sig till frågan utan måste haka upp sig på saker och ting.
2015-08-29 Fruktolina svarade i tråden: Måste jag flytta in?: Som sagt första lägenheten är det, lite nojig får man vara för att inte bli av med lägenheten och med skulder på nacken samt att bli dömd för livet att bo med föräldrarna.
2015-08-28 Fruktolina svarade i tråden: Måste jag flytta in?: Nej men jag kommer ringa föreningen på måndag. Med tanke på att det är fredag idag och kvällstid, tänkte enbart fråga om någon kanske visste hur det går till med boendet när situationen ändras.
2015-08-28 Fruktolina svarade i tråden: Måste jag flytta in?:
Har läst dem, står ingenting om förändrade situationer eller så. Förutom att man inte får hyra ut under en viss period vilket jag inte planerar överhuvudtaget att göra nu eller senare.

2015-08-28 Fruktolina svarade i tråden: Måste jag flytta in?: Jag är lugn person och väldigt skötsam av mig utan några problem. Jag undrade mer om efter tillträdesdagen, vad är det som gäller eftersom jobbsituationen är annorlunda nu än vad den var när jag köpte.
2015-08-28 Fruktolina skapade en ny tråd: Måste jag flytta in?: För att börja med så bor jag hos mina föräldrar och nyligen köpt bostadsrätt. Planerad inflytt är om ca 3 mån, just nu jobbar jag väldigt mycket och undrar om någon där ute kan hjälpa.
2015-07-28 Fruktolina svarade i tråden: Fejkad budgivning?!: Själv anser jag att lägenhet är inte värd mer än 1,1 och nu är priset uppe på 1,45 vilket är skyhögt enligt mig. Men men, det är bara sätta sig och leta efter andra lägenheter och hoppas på.
2015-07-28 Fruktolina svarade i tråden: Fejkad budgivning?!: Det är i Göteborg som lägenheten är, det kom upp till 11 olika budgivare. Nu "krigar" budgivare 1 och 9 om priset. Tyckte bara att det började lukta illa att priset gick upp med 400 000 för en förortslägenhet,.

Innehåll