Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

33 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2019-12-21 Gimele svarade i tråden: Illamående!: Lergigan comp är det ända som hjälp mej någorlunda isf. Fråga bm om dem!

Jag är i v.35 nu och illamåendet gick aldrig över för mej.. Fortf illamående och kräks om magen blir tom.
2019-12-01 Gimele svarade i tråden: Abort?: Att må psykisk dåligt ihop med en abort är inte ett faktum utan att det kan ju vara så att om aborten är ett önskat val att det blir en lättnad.

Det gör ont att göra en abort men det är en smärta.
2019-11-23 Gimele svarade i tråden: Började spy v 10:
Byt tid för vitaminerna och ta dem på eftm eller kväll.

Jag började kräkas ordentligt i v9 och tabletter fick jag bara behålla om jag tog dem på kvällen då magen var fylld under dagen.

2019-11-16 Gimele svarade i tråden: Ni som kräks i tidig graviditet:
Hela dagarna så fort magen blir bleknat bli tom.. Men annars också ibland.. M @se b

2019-11-11 Gimele svarade i tråden: Tidigt vul hjälp!!: Åh ja men då låter det ju väldigt posetivt för er också! :) vi tog aldrig något hcg.. Men jag hade nån fix idé om att göra graviditets test för att se om rusltatet häll sig tydligt och kom fort.
2019-11-10 Gimele svarade i tråden: Tidigt vul hjälp!!: Har varit med om samma! Jag hade innan fått ett missfall och blev gravid igen innan jag hann få någon mens. Därför gjorde vi ett tidigt VUL för att se att det var en ny graviditet och inte nåt som var kvar från den gamla.
2019-11-07 Gimele svarade i tråden: Tidigt vul ingen gulesäck: Precis samma hände för oss! Vi hade fått missfall och blev gravid igen innan mensen hann komma så vi bokade ett privat VUL.

Det första länken sa var "jag tror inte att det här är en normal graviditet".
2019-11-07 Gimele svarade i tråden: Starkt plus men såg inget på vul: Jag var med om samma sak! Fick missfall och blev gravid igen innan mensen hann komma. Vi bokade privat VUL och väl där var det första läkaren sa "jag tror inte att det här är en normal graviditet".
2019-10-30 Gimele svarade i tråden: Blödde efter sex: Jag blöder efter sex, är gravid i v28 nu.

Men har sen början av graviditeten haft blod och rosa flytningar efter sex.

Bm förklara med att slämhinnorna är mycket känsligare och kroppen jobbar med extra mycket blod.
2019-10-23 Gimele svarade i tråden: Hur mycket blöder(och länge) man vid missfall?:
Jag blödde lite några dagar, levrat blod då sen en riklig blödning ihop med att det kom ut.. Sedan blödde jag endast den dagen..

Innehåll