Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

33 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2019-11-16 Gimele svarade i tråden: Ni som kräks i tidig graviditet:
Hela dagarna så fort magen blir bleknat bli tom.. Men annars också ibland.. M @se b

2019-11-11 Gimele svarade i tråden: Tidigt vul hjälp!!: Åh ja men då låter det ju väldigt posetivt för er också! :) vi tog aldrig något hcg.. Men jag hade nån fix idé om att göra graviditets test för att se om rusltatet häll sig tydligt och kom fort.
2019-11-10 Gimele svarade i tråden: Tidigt vul hjälp!!: Har varit med om samma! Jag hade innan fått ett missfall och blev gravid igen innan jag hann få någon mens. Därför gjorde vi ett tidigt VUL för att se att det var en ny graviditet och inte nåt som var kvar från den gamla.
2019-11-07 Gimele svarade i tråden: Tidigt vul ingen gulesäck: Precis samma hände för oss! Vi hade fått missfall och blev gravid igen innan mensen hann komma så vi bokade ett privat VUL.

Det första länken sa var "jag tror inte att det här är en normal graviditet".
2019-11-07 Gimele svarade i tråden: Starkt plus men såg inget på vul: Jag var med om samma sak! Fick missfall och blev gravid igen innan mensen hann komma. Vi bokade privat VUL och väl där var det första läkaren sa "jag tror inte att det här är en normal graviditet".
2019-10-30 Gimele svarade i tråden: Blödde efter sex: Jag blöder efter sex, är gravid i v28 nu.

Men har sen början av graviditeten haft blod och rosa flytningar efter sex.

Bm förklara med att slämhinnorna är mycket känsligare och kroppen jobbar med extra mycket blod.
2019-10-23 Gimele svarade i tråden: Hur mycket blöder(och länge) man vid missfall?:
Jag blödde lite några dagar, levrat blod då sen en riklig blödning ihop med att det kom ut.. Sedan blödde jag endast den dagen..

2019-10-20 Gimele svarade i tråden: Spökstreck eller plus ?: Jag tror du är gravid! Bägge mina graviditeter har mina första test sett ut som ditt sedan bara blivit starkare och starkare.

Men gör ett nytt på morronen om en dag eller två.

Kan tillägga att jag gjorde va 20.
2019-10-13 Gimele svarade i tråden: Hjälp! Har ihållande snabba vibrationer i magen, är det barnet som skakar?: Gick inte för mej att citera dej och visa att jag svarade dej Emgr fick inte med det jag skrev heller..

Men jag svarade att det var så jag hade min första graviditet med min dotter :)

Bm förstod inte alls vad jag pratade om när.
2019-10-13 Gimele svarade i tråden: Hjälp! Har ihållande snabba vibrationer i magen, är det barnet som skakar?: [quote=79955685][quote-nick]Emgr skrev 2019-10-11 11:09:21 följande:[/quote-nick]HEJ 

Vet att detta är ett väldigt gammalt inlägg men testar ändå för jag hittar ingen annan som varit med som detta som låter.

Innehåll