0 Följare 0 Följer

Håkan på Öland

Övrigt

Är som mitt nick förtäljer boende på Öland fast jag är utflyttad från en större medelsvensk stad till "solen och vindarnas ö". En ö jag stortrivs på om inte rent boendemässigt och livskvalitetsmässigt. Här kan man äga och bo på en herrgård till samma kostnad som stockholmarna får betala för en mindre central lägenhet.

Har jobbat med musik och dataprogrammering många år och har bl a bott i Los Angeles men har nu bytt storstan mot det lugna livet på Öland. Har varit gift men dessvärre avled min fru alldeles för tidigt i cancer innan vi fick några barn. Så jag lever sedan flera år tillbaka singel tillsammans med ett halvt dussin katter.
På grund av rådande beskattning så har jag dessutom lagt av att arbeta och lever enbart på avkastning från aktier och aktiefonder vilket ger mig friheten att resa och upptäcka världen. Mina favoritresemål är Bortre Asien, Sydamerika och sk "paradisöar".

Har en "borgerlig" politisk livssyn även om jag sedan ett antal år tillbaka stödjer Sverigedemokraterna (SD) på grund av deras uttalade kritik av massinvandringen från arabländerna och Afrika som förorsakat den urholkade välfärd och ökade brottslighet som drabbat Sverige senaste årtiondet.

Rockmusik och musiksamlande har tidigare varit en stor del av mitt liv som bl a bestått av artister som Elvis Presley, The Beatles, The Rolling Stones, Jimi Hendrix, Pink Floyd, Led Zeppelin, Deep Purple, Creedence Clearwater Revival, David Bowie, Madonna, John Mahavishnu McLaughlin till Rammstein och Metallica.
Samt naturligtvis all form av high end HiFi equipment.

Eftersom jag även håller på mycket med foto och video så finns mycket av det jag fotat på Öland publicerat på många av mina egna hemsidor - främst gamla 50-, 60- och 70-tals amerikanska bilar. Som dessutom är ett av mina största intressen.

Söker ingen livspartner men skulle jag stöta på en ärlig, kärleksfull yngre tjej i 25 - 35 års åldern som vill skapa familj inkl barn så skulle jag möjligtvis kunna omvärdera min åsikt.

Så tills vidare säger - ROCK ON!

Ålder

48 år

Civilstatus

Gift

Personlighet

Glad     Laidback     Nattuggla     Nyfiken     Omtänksam     Snäll     Tänkare    

Intressen

Barn     Dator/Internet     Djur     Ekonomi     Fotografi     Motor     Musik     Resor    

Musik

Blues     Hårdrock     Metal     Pop     Rock     Schlager    

Husdjur

Katt    

Aktivitetsflöde

2020-03-31 Håkan på Öland svarade i tråden: Använder ni armbandsur ännu?:
Blev tydligen något fel med bildlänkarna. 

Då får vi se om jag lyckas bättre denna gång. 

2020-03-31 Håkan på Öland svarade i tråden: Använder ni armbandsur ännu?: Hittade den här gamla tråden och tyckte ämnet var/är intressant då det gått sju år sedan tråden skapades och begreppet "mobiltelefon" och "smartphone" har väl onekligen utvecklats eller förändrats.
2020-01-02 Håkan på Öland svarade i tråden: Ni som röstar på SD: Jag kan besvara dina frågor som följer.

Jag har alltid varit nyfiken på vilka det är som röstar på Sverigedemokraterna?
Har tidigare bl a röstat på C och på M men har nu gått över till SD.
2020-01-02 Håkan på Öland svarade i tråden: Sonens rånare fick villkorligt: Mina kommentar - FÖR JÄVLIGT 

Får jag fråga - var killarna som rånade din son av invandrarbakgrund?

Oavsett - hade jag suttit som domare eller nämndeman så hade jag gett dom 10 års fängelse på.
2020-01-02 Håkan på Öland svarade i tråden: Varför är svenskar så ensamma?!: Jag har levt singel sedan min fru hastigt avled för flera år sedan och jag stortrivs med singellivet... ihop med ett halvt dussin katter. Jag jobbar inte - är ekonomiskt oberoende - och njuter av att göra exakt vad lusten och mina.
2020-01-02 Håkan på Öland svarade i tråden: Vad borde vi ta efter i den nordamerikanska kulturen?: Jag har bott i Los Angeles från och till flera år så jag får väl säga - ta det lite lugnare på gator och vägar och sänk bensinpriset till hälften.

Har även varit mycket i Alaska och älskar.
2020-01-02 Håkan på Öland svarade i tråden: VARFÖR får man inte äta blodigt kött?: Nu är jag man, så jag kan/ska inte uttala mig om graviditet och foster. Men enl mig är det helt ok att äta kött, fisk och fågel dagligen - MEN det SKA vara RIKTIGT GENOMSTEKT. Punkt slut!

Det där med att äta.
2019-12-31 Håkan på Öland svarade i tråden: Bromsar odugliga gick igenom besiktning: Bilprovningen är många gånger några jävla bedragare som bara har intresse att att casha in stålarna. Besiktigade för några år sedan en SAAB 9-5 kombo 2,0T på OPUS bilprovning i Kalmar.
2019-12-31 Håkan på Öland svarade i tråden: Hur uttalar ni namnet Georg?:
I Sverige på svenska med "J" i början av ordet och i engelskspråkiga länder på engelska med "J" i början av ordet.

Det där kanske lät krångligare mot vad det i verkligheten är.

Innehåll