0 Följare 0 Följer

Jilka

Planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

33 år

Civilstatus

Singel

Aktivitetsflöde

2019-07-01 Jilka svarade i tråden: Rh negativ:
Rh- och fött mitt första barn (rh+). Inga problem, de testar regelbundet och sprutorna fungerar som en slags "vaccination" för att förebygga problem vid framtida graviditeter. Tror inte alls att du behöver oroa dig.

2019-06-26 Jilka svarade i tråden: Konstant hungrig!:
Det låter jobbigt. Då hjälper inte omeprazolkur dig iaf. Jag mådde illa hela graviditeten så jag känner med dig.

2019-06-26 Jilka svarade i tråden: Konstant hungrig!: För mig var det så, gick upp 25 kg (som nästan är borta nu 5 mån efter förlossningen). Insåg så småningom att lite av hunger var magkatarr, det blev bättre när jag behandlade det.
2019-06-07 Jilka svarade i tråden: Vi som blivit gravida efter IVF: Mitt tips är att ha många rullade filtar /handdukar så det verkligen blir trångt för bebisen. Bara nästet hjälper inte utan typ babynest med filtar i så kanterna blir högre.
2019-06-07 Jilka svarade i tråden: Inskolning och startdatum dagis: Jag har också funderingar kring detta. Om jag sätter 3 veckor innan jag börjar jobba (och kanske bara tar fp de två första med förhoppning om att inskolningen gårbra, men har en vecka extra i marginal), får.
2019-05-29 Jilka svarade i tråden: Vi som blivit gravida efter IVF: Ja, hehe det var nog det som jag tyckte var jobbigt. I öppningsfasen visste jag ju att det skulle ta tid, (hade ju också öppnat mig 3 cm utan att veta om det, så fick ju lite "gratis", men i krystfasen kändes det ju som att.
2019-05-28 Jilka svarade i tråden: När kommer gravidmagen?: Jag var också jättesvullen. Jag upplevde att svullnaden inte hann gå ned förrän min riktiga mage började komma, då var jag kanske i v 17? Men den såg ju fortfarande större ut pga svullnaden, men snyggare.
2019-05-28 Jilka svarade i tråden: Vi som blivit gravida efter IVF:
Verkligen!

2019-05-28 Jilka svarade i tråden: Vi som blivit gravida efter IVF: Jag läste det (fast i Sydsvenskan) och blev sjukt irriterad på deras rubriksättning. Det stod ju sedan att även ofrivilligt barnlösa hade förhöjd risk, möjligtvis pga ålder, och att ålder innebär.
2019-05-26 Jilka svarade i tråden: Vi som blivit gravida efter IVF:
Grattis! Starkt jobbat med 3 timmar krystande, jag tyckte att det var den jobbigaste biten. De klippte mig också men det har läkt bra och jag känner inte av någonting alls nu.

Innehåll