0 Följare 0 Följer

Jilka

Planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

37 år

Civilstatus

Singel

Aktivitetsflöde

2022-12-25 Jilka svarade i tråden: Bebis som har svårt att prutta: Mitt barn var likadan. Var fruktansvärt frustrerande. Tyckte det enda som fungerade var att ha en fast hand på magen och trycka lite lätt, men det fungerade ju bara tillfälligt. Alla sa att det skulle växa bort innan 6 månader,.
Äldre 1 Jul 07:43 Jilka svarade i tråden: Rh negativ:
Rh- och fött mitt första barn (rh+). Inga problem, de testar regelbundet och sprutorna fungerar som en slags "vaccination" för att förebygga problem vid framtida graviditeter. Tror inte alls att du behöver oroa dig.

Äldre 26 Jun 19:05 Jilka svarade i tråden: Konstant hungrig!:
Det låter jobbigt. Då hjälper inte omeprazolkur dig iaf. Jag mådde illa hela graviditeten så jag känner med dig.

Äldre 26 Jun 08:51 Jilka svarade i tråden: Konstant hungrig!: För mig var det så, gick upp 25 kg (som nästan är borta nu 5 mån efter förlossningen). Insåg så småningom att lite av hunger var magkatarr, det blev bättre när jag behandlade det.
Äldre 7 Jun 19:54 Jilka svarade i tråden: Vi som blivit gravida efter IVF: Mitt tips är att ha många rullade filtar /handdukar så det verkligen blir trångt för bebisen. Bara nästet hjälper inte utan typ babynest med filtar i så kanterna blir högre.
Äldre 7 Jun 09:00 Jilka svarade i tråden: Inskolning och startdatum dagis: Jag har också funderingar kring detta. Om jag sätter 3 veckor innan jag börjar jobba (och kanske bara tar fp de två första med förhoppning om att inskolningen gårbra, men har en vecka extra i marginal), får.
Äldre 29 May 08:26 Jilka svarade i tråden: Vi som blivit gravida efter IVF: Ja, hehe det var nog det som jag tyckte var jobbigt. I öppningsfasen visste jag ju att det skulle ta tid, (hade ju också öppnat mig 3 cm utan att veta om det, så fick ju lite "gratis", men i krystfasen kändes det ju som att.
Äldre 28 May 19:31 Jilka svarade i tråden: När kommer gravidmagen?: Jag var också jättesvullen. Jag upplevde att svullnaden inte hann gå ned förrän min riktiga mage började komma, då var jag kanske i v 17? Men den såg ju fortfarande större ut pga svullnaden, men snyggare.
Äldre 28 May 19:26 Jilka svarade i tråden: Vi som blivit gravida efter IVF:
Verkligen!

Äldre 28 May 08:24 Jilka svarade i tråden: Vi som blivit gravida efter IVF: Jag läste det (fast i Sydsvenskan) och blev sjukt irriterad på deras rubriksättning. Det stod ju sedan att även ofrivilligt barnlösa hade förhöjd risk, möjligtvis pga ålder, och att ålder innebär.