0 Följare 0 Följer

Nixe

Planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2018-06-27 Nixe svarade i tråden: Barnvagn på X2000 - boka rullstolsplats?: Jag blev tillsagd sist att små barn får ett eget säte gratis om man skriver mer barnet i bokningen. Då kan du ha babyskyddet där om det nu stämmer men flera sa samma sak till mig då iaf (och verkade ha gjort s&a.
2018-06-27 Nixe svarade i tråden: Barnvagn på X2000 - boka rullstolsplats?: Nej du kan inte boka dom platserna. Det jag däremot brukar göra är att boka plats i den vagnen, och hoppas att jag är snabb på tåget (jag åker alltid från startstationen. För det är många med.
2018-01-23 Nixe svarade i tråden: Fick 1/540 på KUB för Downs, hade du varit nöjd med det?: Fick 1:20 000 med äldsta och sen 1:500 med yngsta, gick då vidare med nipt och tycker det var värt pengarna. Sambon var inte orolig själv men han tyckte det var värt att göra nipt om jag skulle slippa oroa mig då.
2017-10-15 Nixe svarade i tråden: Förlossning på Danderyd eller Karoliska åsikter!: Danderyd. Nu hoppas man ju att allt går bra men om inte så är Solna kasst. Behöver barnet kanske lite andningsstöd i några timmar efter ett akutsnitt så ska man veta att neo ligger över en kilometer bort genom.
2017-05-18 Nixe svarade i tråden: Mellannamn/andranamn till Ville: Jag önskar verkligen det fanns finare namn längre bak men i den norrländska släkten verkar fantasin inte direkt ha flödat förr i tiden så många heter lika (och inte så vackert).
2017-05-17 Nixe svarade i tråden: Mellannamn/andranamn till Ville: Nej jag vet men jag vill inte riktigt ta risken liksom. Hade två i min klass som heeeeela låna skoltiden alltid blev uppropade och uppskrivna med sina andranamn (som bägge verkade avsky som pesten) så jag har kanske mer dåliga erfarenheter.
2017-05-17 Nixe svarade i tråden: Mellannamn/andranamn till Ville: Mja fast nej. Vi vill inte ha ngt konstigt hippienamn även om han inte kommer att kallas för det ;) Vet att säkert jättemånga hade tyckt sånt är coolt men det gör inte vi men smaken är ju som baken :)Elderberry.
2017-05-17 Nixe svarade i tråden: Mellannamn/andranamn till Ville: Tyvärr är som sagt Björn väldigt upptaget från flera håll och Hans blev nog inte vackrare för oss även om man slopade -Göran :P Resterande namn går inte riktigt att montera isär.
2017-05-11 Nixe svarade i tråden: Eget rum vid födsel: Ja usch, att behöva ta hand om sitt barn själv, förstod att du flydde fältet...? Ärligt talat låter det riktigt tragiskt att fyra mammor bara låg där med sina barn åtskiljda hos främmande personal.
2017-05-11 Nixe svarade i tråden: Mellannamn/andranamn till Ville: Björn är redan taget tyvärr. Ja, det kan man ju göra. Dock har min mamma sitt tilltalsnamn som andra i ordningen och hon har hela sitt liv fått rätta i klasslistor osv för att hennes egentliga mellannamn sätts som förnamn.

Innehåll