0 Följare 0 Följer

Räkan77

Förälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

47 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2022-12-19 Räkan77 svarade i tråden: Inte glad över att vara gravid: I början av graviditeten kan man vara sanslöst trött, så är det bara. Sänk dina krav, ligg och sov på soffan och är det du mår bäst av. Svart blir det nog bättre.
2022-12-19 Räkan77 svarade i tråden: Hotar ni barnen med att tomten inte kommer eller att barnet inte ska få julklappar på julafton?:
Det hände säkerligen när de var små för ibland kör jag med hot, men barnen ser igenom mig så det funkar ju inte så bra. Men ibland driver de mig till vansinne... 

2022-12-18 Räkan77 svarade i tråden: Gå tillbaka till jobbet tidigt som mamma: Frågan är vad som händer om du inte är kroppsligen återställd efter två veckor, tex om det blir akut kejsarsnitt. Är nog värt att kolla upp om en sjukskrivning kommer att godkännas av försäkringskassan.
2022-12-18 Räkan77 svarade i tråden: Jobbiga förskolebarn på helgerna?: Har du möjlighet att få avlastning nån helg? Du kanske behöver ladda dina batterier för att orka vända på situationen. När man själv är trött så är det lätt att hamna steget efter.
2022-12-18 Räkan77 svarade i tråden: Jobbiga förskolebarn på helgerna?: Har du möjlighet att få avlastning nån helg? Du kanske behöver ladda dina batterier för att orka vända på situationen. När man själv är trött så är det lätt att hamna steget efter.
2022-12-04 Räkan77 svarade i tråden: Spruckna tänder: För mig började besvären med ilande tand när jag åt varm mat, detr tydligen ett vanligt tecken på sprickor. Så hade jag det i någon månad innan tandvärken kom. Jag gick till vanlig tandläkare.
2022-12-03 Räkan77 svarade i tråden: Blanda ner grönsaker i maten?: En enkel anledning är att man vill att barnen ska få äta mat de tycker om samtidigt som de får i sig grönsaker som de mår bra av.

Jag gör ofta nyttiga pannkakor eftersom de tycker om pannkakor samtidigt som vanliga.
2022-12-03 Räkan77 svarade i tråden: Beteende när man kommer hem från resa från familjen: Är du ok med att han är iväg på sin hobby? Om du är det så tycker jag att ni bestämmer att du även tar första kvällen han är hemma, men att han sedan tar huvudansvaret ett par kvällar eller.
2022-12-03 Räkan77 svarade i tråden: Spruckna tänder: Jag har haft sprickor i tänder som lagats med amalgam, väldigt vanligt tydligen. En har jag tvingats rotfylla, för en räckte det med att ersätta amalganet med komposit (iaf än så länge) och en har fortfarande.
2022-12-02 Räkan77 svarade i tråden: Extranyckel till vem?:
En kontaktperson bör inte ta emot en nyckel. Kolla om boendestödet tar emot nycklar. Men då är det inte din boendedtödjare som har nyckeln utan den kommer låsas in i nyckelskåpet på kontoret.