0 Följare 0 Följer

Räkan77

Förälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

45 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2022-04-23 Räkan77 svarade i tråden: Hur hinner ni sköta hem och alla sådana sysslor dagtid under FL?: Jag fick mina barn med tre års mellanrum och de äldre syskonen gick på förskolan 9-15 fyra dagar i veckan. Mina  bebisar sov ofta 2-3 timmar i vagnen på altanen under dagen. Så för mig var det inte några.
2022-04-22 Räkan77 svarade i tråden: "Dryg" sambo som använder ord och uttryck fel skapar problem: Han använder säkert ord felaktigt, men nu när du vet att han gör det, kan du inte försöka tolka hela hans språk istället för bara orden han säger?

Tex om han säger bortförklaring men inte.
2022-04-20 Räkan77 svarade i tråden: Dejta långsamt, ge han tid?: Varför är det viktigt för dig att det är han som gör slut? Jag tror du skulle må mycket bättre om du själv gör slut. Ta fram allt mod du har inom dig och bestäm dig för att du förtjänar.
2022-04-20 Räkan77 svarade i tråden: Vad skulle ni vilja säga till/tipsa om till någon som precis bestämt sig för att försöka skaffa barn?: Se över era utgifter, finns det saker ni kan dra ner på utan att livskvaliteten blir sämre? Om ni kan spara ihop lite pengar som innebär att ni kan spara på föräldradagar så är det toppen.
2022-04-19 Räkan77 svarade i tråden: Barnen får typ ingen semester i sommar: Kan du inte kolla med chefen om du kan få ta några strödagar i början av sommarlovet? Så kan du plocka bort dom sista sommarvecka och sen ta några dagar på höstlovet. Jag har upplevt att det är välbehövligt.
2022-04-19 Räkan77 svarade i tråden: Kommer inte överens med bonusdotter:
Hur mår dina egna barn i allt det här? Om det finns möjlighet att flytta isär en period utan alltför mycket strul så låter det som en bra ide för alla inblandade. 

2022-04-19 Räkan77 svarade i tråden: Vill göra slut trots att allt är "perfekt": För bådas skull är det så mycket bättre om du avslutar relationen så snart som möjligt. Du verkar vara en sympatisk person och kommer säkerligen att sköta uppbrottet på ett så bra sätt som möjligt.
2022-04-17 Räkan77 svarade i tråden: Bastu: På många Scandic hotell runt om i Sverige har de bubbelpool och bastu på översta våningen med härlig utsikt och altan. Jag är dock osäker på hur det ser ut på hotellen i Stockholm, men står.
2022-04-16 Räkan77 svarade i tråden: Är det någon mening: En rejäl utbildning låter toppen. Kontakta studievägledare på en högskola som du är intresserad av för att diskutera vilket område du har störst möjlighet att må bra i.